Українська Манітоба
-
Людина дістала самосвідомість,і вирішила що вона розумніша за весь світ😁
-
Ну мені на 2 курсі медичного так не здалося, а після того як вивчив і забув я більше не стикався. Але впевнений, що не так все просто, індивідуальність макроорганізму багато вирішує, а так звана норма, це тільки вибірка з більшості
-
Особливо про те, що Вітамін С якось впливає на перебіг застуди😁
-
Бо зруйнуються міфи, якими годують доморощені нутріціологи та інші шарлатани)))
-
Якщо у Вас пропозицій по спільній публікації нема, то не бачу сенсу нав'язувати свою думку
-
То одне із самого простого, що вивчається буквально після вивчення амінокислот))) Але так, людині без базових знань то краще не встрявати у цю тему)))
-
То я просто дуже довго вивчала хімію у різних її іпостасях))) Тому, то не так страшно, як може здатися) бо в принципі все логічно іде і перетворюється)) Але так, коли нам показали вперше метаболічну карту людини - здалося, що то буде постійним нічним жахом)) Проте біохімія, особисто для мене, виявилася дуууууже цікавою))
-
Не іменна картка, можете родича використовувати
-
Ацетон лікує глюкоза. В пепсі їх не так і багато. Саме дефіцит глюкози провокує розкладання клітин жиру на глюкозу і ацетон. З таким успіхом краще купити ампулу глюкози в аптеці і по чайній ложці давати
-
Взагалі дуже смішна ситуація,хлопець хотів поїсти БігТейсті,прийшла веганка розказувати що мясо не треба їсти🤯😂
-
Треба! Бо людина - всеїдна))
-
не підкажете де я таке сказала йому?
-
Усіляка реклама щодо продажу акаунтів Уберу і т.д. буде видалятись. Будь-які схеми йдуть в напрямку московського корабля. Стільки шахрайства та схем "заробітку на своїх", які появились за останній рік, ніколи не було в Канаді. А зараз просто пошесть якась. То беруть по $300-500 за рекомендацію роботодавцю під виглядом "я тебе влаштував на роботу", то вигадують, що"можуть пришвидшити фінансову допомогу від уряду" безкоштовно, виманюючи при цьому персональні дані та крадучи доступ до банківського рахунку, то продають один одному автомобілі за ціну вдвічі дорожчу за ринкову... Будь-які оголошення, які не містять повної інформації, включаючи ціну, будуть видалятись
-
Він ж про веганський бургер питав,да?😁Навіщо ви взагалі написали той коментар?Веган бургер не подібний на Бігтейсті.В вас просто шило в одному місці,і треба розказати що ви веган і що мясо це не ок.
-
Дякую дуже, а якщо нею користувалися в серпні минулого року і більше не користувалися, картка ще є дійсною ?
-
Я маю Blue Cross: так зуби буде покривати 100% здається $1000 в рік або $1500 не пом’ятою треба подивитися…
-
Вау,то ти себе до таких причисляєш?