Українська Манітоба
-
Ацетон лікує глюкоза. В пепсі їх не так і багато. Саме дефіцит глюкози провокує розкладання клітин жиру на глюкозу і ацетон. З таким успіхом краще купити ампулу глюкози в аптеці і по чайній ложці давати
-
Взагалі дуже смішна ситуація,хлопець хотів поїсти БігТейсті,прийшла веганка розказувати що мясо не треба їсти🤯😂
-
Треба! Бо людина - всеїдна))
-
не підкажете де я таке сказала йому?
-
Усіляка реклама щодо продажу акаунтів Уберу і т.д. буде видалятись. Будь-які схеми йдуть в напрямку московського корабля. Стільки шахрайства та схем "заробітку на своїх", які появились за останній рік, ніколи не було в Канаді. А зараз просто пошесть якась. То беруть по $300-500 за рекомендацію роботодавцю під виглядом "я тебе влаштував на роботу", то вигадують, що"можуть пришвидшити фінансову допомогу від уряду" безкоштовно, виманюючи при цьому персональні дані та крадучи доступ до банківського рахунку, то продають один одному автомобілі за ціну вдвічі дорожчу за ринкову... Будь-які оголошення, які не містять повної інформації, включаючи ціну, будуть видалятись
-
Він ж про веганський бургер питав,да?😁Навіщо ви взагалі написали той коментар?Веган бургер не подібний на Бігтейсті.В вас просто шило в одному місці,і треба розказати що ви веган і що мясо це не ок.
-
Дякую дуже, а якщо нею користувалися в серпні минулого року і більше не користувалися, картка ще є дійсною ?
-
Я маю Blue Cross: так зуби буде покривати 100% здається $1000 в рік або $1500 не пом’ятою треба подивитися…
-
Вау,то ти себе до таких причисляєш?
-
То ви веганка,їли мясо????Як же це ви осквернили себе скуштувавши бігтейсті?
-
Уточніть, коли ваш родич отримав Winnpass. Картка діє рік, далі треба продовжувати.
-
- Тато, а чому ти веган? - Тому що я люблю тварин. - Тоді чому ти їхню їжу з'їв?
-
я сказала назву бургеру, що на мою думку дуже смачний і найбільш подібний до бігтейсті. ви його куштували і він вам не схожий? добре, це нормально але це не значить, що у всіх людей така ж думка не вирішуйте за мене, яка мета у моїх повідомлень
-
досі не можу оговтатись, так 😱