Українська Манітоба
-
досі не можу оговтатись, так 😱
-
дайте контакти трак драйверів манітоби, які не скіґлять на низьку зарплату, може хто знає таких?? треба консультацію
-
Роботодавець не хоче заморочуватись? Бо в мене схожа ситуація, оферу немає, контракту немає, але роботодавець каже що якщо щось треба- він все дасть і підготує.
-
так вирішив, ні не підходять. дякую)
-
Ви з пейстабамт своїми вирішили? Підходять на піар?
-
Є відео на ютубі гарне) Якщо б м‘ясоїди вели себе як вегани Чи щось на кшталт цього))) - Це їжа моєї їжі. Я це не одобрюю🤣
-
Є ацетон - емердженсі відразу, а не пепсі пити. В емердженсі відразу дитині надають допомогу
-
Ну я б не сказала, що в пепсі мало глюкози. Якщо дитина може пити глюкозу, чи узвар, а не вирве її, то супер. Я пила глюкозу, її важко пити навіть без рвоти. Тут вже кожен сам вибирає що краще
-
Можливо для того треба розмовляти на панджабі, але це не точно ><
-
@VitaliiVitkovskyi
-
в яблочко! хінді)
-
@Raven_G5 підкажи, будьласка, у тебе ж є різні знайомі у автотематиці, може вони знають щось де норм умови для далекобійників?
-
Я перепрошую, як це можно диагнизтувати в домашніх умовах чи підвішений в дитини ацетон?
-
Привіт. Можливо хтось планує поїздку в Вінніпег з України найближчим часом? В дружини зламалось колесо в дитячому візочку і дуже потрібно передати на заміну. Колесо не важке - десь до 1 кг. Буду дуже вдячний. Дякую
-
У мене є кілька знайомих, хто сидять за кермом траків.... Запитаю що, та як.... як що дізнаюсь щось цікаве, відпишусь... А що у Maz Zak з рідною Англійською мовою?
-
краще за всіх , пишіть як щось буде цікаве чи нецікаве
-
🇨🇦 Друзі, 24 лютого о 18.00 чекаємо вас біля Канадського Музею прав людини на Віче солідарності з Україною «365 днів спротиву». 🇺🇦 Беріть із собою українські прапори та плакати і приєднуйтесь до акції. підтримки. ❗️Нашій Батьківщині потрібен наш голос!
-
То прийдемо й скажемо про це
-
Капітан очевидність
-
Нашій Батьківщині потрібен ATACMS , F16. І достатня кількість снарядів. Якщо голос, то про це
22 Jan 2023, 08:02
29735/238246
4 minutes ago