Українська Манітоба
-
Окей, тобто вони в україні є, але через ряд причин просто скоро помирають?
-
Питання до вас , ви про це «більшість» з власного досвіду , чи є якись цифри офіційні ? В Луганську безхатників було опой жуй , і більшість з них трошки тю-тю. Може в нас вони просто не такі соціальні , і не кучкувалися , але в кожному дворі та районі був свій трошки божевільний жебрак .
-
Нажаль думаю шо так😔
-
Ну всеодно у співвідношенні з звичайними людьми, завжди було безпечно прогулятись центром. А тут після заходу сонця- сиди вдома)))
-
Були бездомні божевільні. Часто біля церков, в центрі. У Франківську в центрі постійно один дід стояв, трохи несповна розуму. Але його сприймали більше як місцеву диковинку. У Києві ще наприкінці 90х- початку 2000х також надивився на бездомних з психічними розладами. Коли студентом продавав пиво на всяких подіях, то часто лишались ночувати на Хрещатику біля пивних кегів. То вночі на Хрещатику їх десятками снувало туди-сюди
-
Ну там напевне сама «еліта», я писала вцілому за систему по комьюніті, розраховану на середньостатистичного канадського божевільного/наркомана/foster kids
-
Вони утримувались в інтернатах. В поганих умовах. Часто прив’язані. І на рік держава їм виділяла дві пари шкарпеток🤦♀️. Та бездомних божевільних було мало
-
Я допомагала по роботі і особисто багатьом сиротинцям. Модна сказати найкращим державним сиротинцям, де більше всього йшло грошей з бюджету. То знаєте як там карали за погану поведінку? На кульпарківську! ( це в псих лікарню дітей відправляли).це було покарання. Тим самим і лякали дітей . Це був жах.
-
Просто в Україні набагато менше соціальних програм, ніж у Канаді. Для порівняння: скільки людей з обмеженими можливостями ви бачите в Канаді на вулицях чи на роботі? Їх в десятки чи сотні разів більше, ніж в Україні. В Україні немає ні інфраструктури, ні інсклюзивності щодо таких людей. Те саме і щодо бездомних. В Україні інваліди вмирають заперті вдома на копійчаних соцдопомогах. Я в свій час був спостерігачем на багатьох виборах і ходив до таких людей, щоб вони голосували вдома. Це жах просто. В той же час відразу, як приїхав до Канади, буквально в перший місяць пішов волонтерити до Meals on Wheels - організації, яка розвозить їжу старим та немічним людям. В мене був перший культурний шок, як тут живуть вже дуже старі пенсіонери
-
Вітаємо, not bad! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)