Українська Манітоба
-
Я думаю, що і Вам норм буде як ньюкамеру з прибутком 90. А якщо міркувати як Ви, то звісно тим хто в Канаді вже 2-5-10 років тим легче. У них навіть бензин дешевше обходиться, вони короткі маршрути знають
-
держава додає 20%, або 500 на максимум ваших заощаджень 2500 щорічно. Це плюс, звичайно, якщо починати відкладати, коли дитині років 5 чи від народження. Якщо від народження дитині відкладати щорічно 2500 і держава буде додавати 20%, то максимум від держави ви отримаєте 7200. І це тільки за умови, що будете відкладати не менше, ніж 2500 на рік на навчання дитині. Це гроші, які ви не можете забрати просто так.
-
Нє ну вам якби мед так і ложкою. Імміграція це завжди старт з 0
-
-
Під бонусні відсотки я маю на увазі те, що ви тут вже довго та ваш кредитний рейтинг з довгою історією надає вам величезний бонус у порівнянні з нюкамером. Наприклад перший внесок за домівку мені оголосили 15% а не 5% бо в мене ще мала історія та малий рейтинг. Авто можна взяти за акційною булоб кредитною ставкою в 4.99%, але я нюкамер з сумнівною кредитною історією, тому мені 7.89%... То може ви вже так давно в Канаді, що вже все це й не помічаєте, але воно таке є.
-
Ну судячи з того що він писав, то в нього просто велосипеду не було
-
Приїхав, залишився незадоволеним))
-
А я думав він місцевий, що такий "грамотний"