Українська Манітоба
-
Дякую за таку важливу інфу тобто максимум на 3 роки? бо в мене так як і у всіх ворк перміт по кюет.
-
Усім привіт.підкажіть може комусь на підприємство треба зварювальник полуавтомат міг з досвідом канадським?працюю в місті portage la prairie mb хочю поміняти місто так як сім'я скоро має приїхати і тут для жінки не має нормальної праці.дякую
-
дякую за уточнення. вчасно я спохопилась 😄 залишилось тоді мені ще пару днів!
-
дякую. зрозуміло.
-
а це правда що потрібно поміняти права в перші три місяці після того як прибув у Манітобу? бо потім не поміняють після трьох місяців?
-
Якій жах, як так можно 😡😡😡
-
Карткою можеш розраховуватись тут скрізь та і все,або вези нал немає різниці
-
Приєднайтесь до нас у Канадському музеї прав людини П’ятниця, 24 лютого 2023 @ 7:00 PM Вхід безкоштовний на відкриття нового показу Digital Show Ukrainian Artists United та щоп’ятниці з 17:00 до 21:00. Виставка відбуватиметься у Музеї з 1 лютого до 31 березня 2023 року. Протягом лютого вхідний квиток у більшість днів становить 5 доларів. Регулярна плата за вхід відновлюється в березні. 24 лютого 2022 року Росія здійснила широкомасштабне військове вторгнення в Україну. Цей конфлікт привертає увагу всього світу до страждань української нації. У серпні музичний продюсер Дарсі Атаман і фотограф Джейсон Вілхейм на дев’ять днів вирушили до Львова, щоб поспілкуватися із музикантами та художниками, чиї життя були зруйновані нинішнім конфліктом, і створили цей дивовижний музичний цифровий показ. Для отримання додаткової інформації про художників натисніть на посилання humanrights.ca/ukrainian-artists-united
-
Ми зараз в лейк луїз