Українська Манітоба
-
Про наркотичні речовини ви говорите все правильно… В Манітобі як і по всій Канаді є куча програм де в наркопритони доставляють шприці для наркоманів, шоб знищити зараження Hepatitis C, бо колотися вони всеодно будуть… Ось невеличкій приклад доставки Naloxone противонаркотичний препарат від передозування, по Selkirk, MB www.ierha.ca/programs-services/public-health/sterile-needle-distribution/
-
В Україні продаються лакмусові папірці спеціально для цих цілей. Встромляються в сечу і чим фіолетовіший колір, тим вище рівень ацетону
-
Так тому будьте обережні з вибором тату салонів в Манітобі/Канаді…
-
Я сам з маленького містечка. У нас було декілька цікавих людей, але вони не буйні, а такі що лише поговорити та пожартувати із собою любили. Так у нас їх знали в лице і не те щоб жахалися, а навпаки чаєм та всякими смаколиками пригощали
-
Я так само, не маю жодного, але хочу якісь тризубчик невеличкій :)
-
Доброго дня, скажіть будьласка Чи важко знайти роботу в манітобі в аграрній сфері ?
-
Для молодих оперних співаків є можливість підготувати ролі ,або отримати кращі навички в співі,попрацювавши з відомими оперними співаками ,поєднавши відпочинок у Провансі(Франція) з роботою над голосом.Травень,червень.Пропонуються також онлайн заняття.Для додаткової інформації звертайтеся у приватні.
-
Вітаємо, Татьяна Руденко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго всім дня,підскажіть будь-ласка як зараз справи з роботою в місті Вінніпезі?Цікавить різна праця, на скадах чи готель і тд. Буду дуже вдячна за допомогу.