Українська Манітоба
-
Я ходила.
-
Якщо знімаєте дім- дорого, якщо апартмент- платите тільки за світло 30-40$/міс.
-
Так, бенефіти
-
Якщо це бенефіт, то з зарплати знімають лише податок на них. Оплачує роботодавець
-
Добрий вечір, хотів би запитати, як можна краще отримати безкоштовний готель у Манітобі?
-
Blue cross. Але ще туди не дійшов. Не всі роботодавці пропонують бенефіти. Ну я як зрозумів, то різниці немає. Чи у вас з зарплати знімають за страхування, чи ви самі платите напряму.
-
Можете будь ласка її надіслати?
-
Можете заповнити форму, щоб повідомити про своє прибуття
-
Залежить від дати. Місця в готелях є. До кінця березня скоріш за все така опція буде доступна
-
Тобто чи можу я бронювати зараз, чи треба це?
-
Чи можу я бути впевненим, що по прибутку я можу розраховувати на готель?
-
В якому сенсі "краще"? Можна як усі, через волонтерів у аеропорту
-
Знайшов . Може комусь треба .
-
Готелі є доступні, якщо є місця. Але у будь-якому випадку ви повинні розразовуати виключно на себе та свої сили, фінанси.
-
І це буде приблизно коштувати 100$канадських на ніч ?
-
Тоді є якась можливість на аеропорті якщо не вийде отримати безкоштовний готель, орендувати його ?
-
Так. Головна порада, розраховуйте що речі доведеться прати, бо всюди є локації де палають вогнища і запах диму буде на речах.😅 А так, дітям буде норм, гірки, безкоштовне какао, скульптури, форт з його мешканцями у костюмах, майстер класи з різьби по льоду, тощо. Мені, нууу я очікував більшого. З розваг за 5$ кинути топор, з’їсти путін та послухати музику того часу. Все.🤷♂️
-
Тобто я можу лише розраховувати на це?
-
відповіді після заповнення не чекайте, її не буває, і це не є гарантом, що вам буде заброньоване місце, це тільки інформація для волонтерів
-
У вас завжди має бути варіант Б. Якщо зовсім немає грошей - я б ще подумав щодо Канади.
22 Jan 2023, 08:02
29994/234617
about a minute ago