Українська Манітоба
-
Здається студія з березня, центр. 185 Smith St. Ціна 1100 доларів. Wi-fi, світло вода, все входить в ціну оренди. Мені Терміново треба переїхати, а оренда закінчується 31 квітня. Якщо треба за символічну суму залишаю весь вміст який сама купила в квартиру (матрац, стіл, шафи і тд)
-
Дякую
-
Так, але які приблизні цифри?
-
Звісно економно
-
Чим більше тим краще) Дуже загальне питання
-
А в мене ще таке питання: якщо летіти одному та розраховувати самому на себе скільки приблизно в середньому мені потрібно буде мати грошей на руках після придбання білету, щоб мати можливість зробити документи та отримати гроші від Канади
-
Ще краще)
-
Безкоштовно
-
Скільки це коштує?
-
Indeed.ca є конструктор. Раджу сходити на зустріч в Манітоба старт. За дві години станете профі зі складання резюме
-
Тоді можна будь ласка варіант резюме🥺, я хочу зробити його якнайкраще
-
Досить багато вакансій на позицію асистент менеджера магазину. Продавці тут як правило на парт-тайм
-
Я збирався туди , а потім зрозумів, що скоріш за все не потягну
-
Якщо ви вже жили в Альберті, то вами готель не буде дозволений
-
Зараз в Альберті?
-
Я вільно на ній можу розмовляти на всі теми, але я не маю ідеальну мову
-
Страхування життя може бути частиною пакету бенефітів на роботі, а може купити окремо страхування життя у будь якій страховій компанії. Надзвичайно корисно мати при наявності моргіджа.... Купувати life inshurance в банку, що надає Mortgage, не варто, бо зазвичай умови в такому випадку надаються, м'яко кажучи, не найкращі
-
Я просто всі сили витратив на Альберті а потім зрозумів, що не потягну її
-
Який рівень володіння англійською?
-
І дє
22 Jan 2023, 08:02
30032/230071
4 minutes ago