Українська Манітоба
-
Одне добре - це коли вітаміни зареєстровані як лікарські засоби (лс), а не як БАДи. Бо БАДи - то просто їжа, яка не проходить багатьох перевірок. А тому намішують туди дуже багато чого. Ну і саме основне - це приймати вітаміни треба лише після консультації із добрим лікарем , та лише після виявлення дефіциту… Хіба що Вітамін Д можна (і треба) приймати цілий рік у профілактичній дозі))
-
ми щодо овочів-фруктів майже повністю перейшли на Flashfood, бо по-перше, різноманіття різних фруктів в одній коробці за 5 баксів. По-друге, раніше ми купляли кіло яблук, сітку мандарин, трохи бананів - і десь 20% гнило, бо не встигали з"їсти. Тобто за рахунок Flashfood ми зменшили кількість відходів. По-третє, економія досить відчутна, бо за 5 доларів ти купляєш стільки овочів чи фруктів, скільки б купив за 20, якщо б купляв окремо
-
Згоден, здається у меня кінчики волосся на спині почали сіктися
-
Та я якось дуже зверхньо ставлюсь до свого здоров’я (що очевидно з того, що я й досі палю 😂 ) і ніколи вітамінами не заморачувалась. Ось недавно начиталась в сусідньому жіночому чатіку про оті Вівісєкт чи як там їх вітаміни для волосся, то швиденько замовила, бо шо ж.
-
Одне питання, навіщо?