Українська Манітоба
-
ми щодо овочів-фруктів майже повністю перейшли на Flashfood, бо по-перше, різноманіття різних фруктів в одній коробці за 5 баксів. По-друге, раніше ми купляли кіло яблук, сітку мандарин, трохи бананів - і десь 20% гнило, бо не встигали з"їсти. Тобто за рахунок Flashfood ми зменшили кількість відходів. По-третє, економія досить відчутна, бо за 5 доларів ти купляєш стільки овочів чи фруктів, скільки б купив за 20, якщо б купляв окремо
-
Згоден, здається у меня кінчики волосся на спині почали сіктися
-
Та я якось дуже зверхньо ставлюсь до свого здоров’я (що очевидно з того, що я й досі палю 😂 ) і ніколи вітамінами не заморачувалась. Ось недавно начиталась в сусідньому жіночому чатіку про оті Вівісєкт чи як там їх вітаміни для волосся, то швиденько замовила, бо шо ж.
-
Одне питання, навіщо?
-
Ну ось, 600 на трьох, а то 800 на двох так ще говорять, що це на перший час тому що економити потрібно
-
Ну ми приїхали, коли дочці було вже 14. То тих виплат там був гулькін ніс. Так само як і про допомогу для навчання від держави. Якщо ти ньокамер на перміті, то ти також мажеш право на RRSP, TFA, etc. Більшість ньюкамеріа приїхали із відносно малими дітьми, тому мають шанси отримувати дитячі після 18 місяців.