Українська Манітоба
-
Так, імміграція це випробування, а якщо це ще пов'язати зі війною, то взагалі важко. Знаю кілька сімей, які саме серед це і повернулися до України. Тут просто не змогли пересилити себе йти на низькооплачувану роботу. Також ще до війни знаю кілька випадків, коли люди також за поверталися до України, пробувши тут 3-4 роки як ПР. Просто не знайшли своє місце. Такі випадки зустрічаються,але це не масове явище.
-
Люди ідуть не підготовлені. Очікування не співпадають з реаліями, звідти багато разочарувань…
-
Мені здається на такі негативні думки сам Вінніпег якось впливає. Дуже депресивне і сіре місто. Поки ми жили в Онтаріо декілька місяців- наче проблеми були ті самі, але якось і думки не було кудись їхати. Із задоволенням гуляли по вечорах після роботи і все таке. В Манітобі десь через тиждень після приїзду вже почались розмови типу «а може все-таки повернемось в Європу?».
-
Та просто важко повірити, що ТАКЕ в Канаді може існувати 😂 Особливо для тих хто жив в Харкові/Київі інших крупних містах це взагалі взриває мозок, бо не може щось на благословенному заході буде гірше ніж у «відсталій» Україні. Це комплекс меншовартості перед заходом, який нас оточував роками. Я наприклад наче і читав про Вінніпег, і бачив фото, але все одно якось не вірив.
-
Ще один фактор в імміграції - вік! Я завжди кажу іммігрувати ніколи непіздно, але чим скорше тим краще 😀
-
Є до чого рости…
-
Так нам у вуши заливають постійно що на заході рай будеш продавцем працювати будеш мать будинок 2 авто і кожен рік за кордон на море але реалії життя від зп до зп
-
Ну Вінні звичайно не порівняти з Харковом/Кієвом…
-
Єгор Назаров вище писав шо в порівнянні з Кієв/Харків, це я йому написала )))
-
Поганий громадський транспорт, небезпечний центр міста, в цілому дуже поганий зовнішній вигляд міста(наприклад є місця «де погуляти», але це прямо чітко окреслені місця, нема такого що просто вийшов і пройшовся). Багато чого, насправді. Але це не претензія до Канади, бо, як я сказав, я жив в Онтаріо, і там всіх цих мінусів не було, навіть навпаки.
-
Так і є. В принципі. Це ще на лікарство, слава Богу не витрачається і всякі незаплановані речі. Тут для виживання треба біля 4 т на сім'ю, а для того, щоби трохи відкладати, то 5-6. Головне, щоб ви бачили, як такі гроші, чи більші можна заробити в майбутньому. Наприклад, автомеханік може заробити до 100 к в рік, якщо правильно побудувати кар'єру. Можна працювати на себе. Робити ремонты дрібні, хоча би по суботах і т д. В принципі, якщо по 10 годин брати, плюс суботу то мужчина 4 т може зробити, навіть працюючи на когось. Інше діло, що треба розуміти, що ти з надлишком будеш робити, чи як в майбутньому кар'єру побудуєш. Можна й безкоштовно працювати, якщо це шлях до кар'єри. Тут кожному своє... А комусь і дома краще, це не змагання. Головне, щоби Вам добре було, а де, то діло десяте...
-
Ну Вінні звичайно не порівняти з Харковом/Кієвом…