Українська Манітоба
-
Я корінна харків’янка в імміграції вже 17 років, своє рідне місте люблю і серце розривається шо зараз відбувається в Україні, але до імміграції мені в Харкові не було шо втрачати, хотілось щось попробувати іньше, їхала я не від війни 😔
-
Якщо ми думаємо, що ми варті більшого, то треба їхати там де краще. Але всі їдуть сюди, бо тут легше пр, а конкуренції Торонто і Ванкувера не витримують чи просто бояться. Але вже тоді треба мовчати))) Потрапили сюди і наше місце тут. Треба любити те що маємо, бо якщо ганити, то , виходить, що самі себе нікчемами вважаємо ))) Наше місто найкраще, бо ми тут. І все буде ок)))
-
Це де таке -+500$ за день?😒
-
Ну вже не так буквально гризти 😀, але трошкі треба поднапрячся: мову вчити, перші роботи стрес звичайно, пізніше буде легше…
-
Я наприклад вважаю шо краще починати з чогось меньшого, головне шоб там була робота, а в більше місце завжди можно переїхати пізніше… Більше місце більші розтрати, як на мене…
-
Вітаємо, Oksana_Denysyuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
На початках всім важко, нове середовище, нові люди, для деяких нова мова, життя нове literally, звичайно це великий стрес, я не беру до уваги ще і війну…тому не судіть себе строго, нетреба себе так загоняти… все буде добре, дайте собі час на адаптацію і все прийде, все буде!❤️
-
http://t.me/uccmb
-
Її нема.держава оплачує тільки 6 місяців далі сам
-
Весело читати про депресивнтй Вінніпег) Порівняно з любим містом в Україні тут добре розвинена система доріг і супермаркетів в доступності, є нормальні продукти харчування по нормальним цінам, хто не згоден зайдіть на сайт Метро, і порівняйте. Дешевий бензин і автомобілі( я не порівнюю авто з пробігом за 200 тисяч і старше 10 років або зварені з трьох намотаних на дерево американський металобрухт). Є нормальний житловий фонд без сусіда алкаша чи наркомана. Є нормальні парки, зоопарк, бассейни і це все дуже дешево по відношенню до місцевих зарплат. Всіх як послухати то або з Печерських липок чи з Кончі-Заспи переїхали.З конкорду в руф бар прогулювались.
-
6 місяців ми не платили за садок за нас платила держава а тепер платимо повну суму
-
На старт прям дуже ок, деякі канадці меньше заробляють, але звичайно є до чого рости😃