Українська Манітоба
-
Колись дивився відео ньюкамера, який розповідав скільки вони з дружиною витрачають на їжу в місяць. Вийшло приблизно баксів 800-900. Ми в той момент з дружиною переглянулися! По перше, те що він купив нам би вистачило на 2 міс мінімум По друге, він сказав, що це вони економлять і цитата "такою їжею постійно харчуватись не можна", тут я взагалі рівнів, так як меншим асортиментом уже 15 років харчуюсь. Тому повторюсь, це все індивідуально
-
Проблема лише в тому, що ви рахуєте як постійний резидент, а там мабуть же витрати тимчасового перебування. Де немає ні виплат на дітей, ні кабінету для відкладання пенсії before tax, ні рахунку на навчання куди матчить Канада, нічого того, чим користується звичайний пересічний канадієць. Це як варіант про те де похибки у підрахунках. + з паном Кирилом наскільки я пам'ятаю живе не тільки дружина і діти, а також батьки, тож фуагри потрібно не 2кг в місяць, а 3кг я мінімум.. витрати на утілс також підвищенні та інше. Ота вся Канада понагребала дешевих моргеджів та сплачує по 2-3к на місяць за хороми, а новому з кредитним % на іпотеки, що зараз можна взяти потрібно також більше грошей і т.д.. авто тако ж. МПІ за права тим хто живе в Канаді давно оплачують зі знижкою... Тож, для нукамера все дійсно коштує дорожче, чим для тих хто вже тут давно.. питання наскільки дорожче))
-
Ясно. Дякую. Ну, я хз якщо чесно. Базові витрати нашої родини: - продукти/госп товари (на 2 дорослих + підліток, плюс ще на мою маму, яка живе окремо, але ми все за неї сплачуємо) - комунальні-інтернети - піти в гендель в п’ятницю і суботу щотижнево - моргідж - аренда кварири мамі Оце все виходить десь 4500-5000/міс. Зверху моі манікюри-педікюри, шмоточки та інші забаганки, в яких я себе не стримую, спортивні секціі сина та його відео-ігри забанки, тощо. На все вистачає 🧐
-
Вибачайте, треба релізити на роботі, якщо цікаво ще раз додам спредшит і порахуємо, це не питання, спредшит є.
-
Ок.
-
Донька мала вдома бо на сад грошам немає, це я так забувся
-
Всі
-
Це грусть