Українська Манітоба
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, може з власного досвіду,якщо дитина захворіла,а батьки працюють,то може мати брати лікарняний? Чи як взагалі таке питання вирішується? Можна в приват. Дякую
-
мене теж
-
No problem, це в мене харківське коріння, школа та інститу був на російській мові😉 Я тут теж практикую свою українську мову))) деколи вже легше мені англійською))) Туреччину я вже виправила, Київ так само…
-
Добрий ранок ! Підскажіть будь ласка , якщо ще не прийшло підтвердження від сімейного лікаря , а в больницю потрібно , що в там випадку робити ?
-
Вітаємо, Ivan Boyarchuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Tetiana Slavinska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо ми неправильно заповнили форм td1 + td1mb , не додали суму за spouse , і вчора вже відправили tax return, чи зможемо отримати refund за той період, який був і це 6 місяців? тому що сума deductible повинна бути більшою ніж була у формі.