Українська Манітоба
-
Ros, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Ви у готелях серед москалів цю статистику збирали?? Якийсь дивний відсоток 90.. такий рівний наче "придумав сам собі такий"
-
Орендар (наймач) податку за оренду не сплачує, він/вона сплачує плату за оренду.
-
Підкажіть будь-ласка, як називаються декларації, які нам потрібно здавати по податках? Здається одна щорічна та інша -для ньюкамерів, але потрібні точні назви. Правильно?
-
Може хтось є в Манітобі хто в Україні був хорошим перукарем. Напишіть в приват будь ласка.
-
Вітаємо, Tatarnikova Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Теж це цікавить, до прикладу ми приїхали цього року чи потрібно нам здавати цю податкову декларацію для ньюкамерів.
-
Я минулого приїхав... Але мене цікавить її правильна бухгалтерська назва.
-
Дякую вам за відповідь!
-
В 2023 році потрібно подавати декларацію за 2022 , відповідно , ті хто приїхав 00:01 1.01.2023 чи пізніше , забувають про декларації аж до березня 2024
-
Income Tax Return
-
Користувач Dmytro, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ви про форми RC..") не відповідає мові правил чату.
-
Вона одна. Не розумію, про яку декларацію "для ньюкамерів" ви говорите )))
-
Обидві?
-
Income Tax Return - це щорічна податкова декларація, яку потрібно подавати за доходи, отримані в попередньому році. Зараз, у 2023 році подається податкова декларація за доходи, отримані в 2022 році за період, коли ви були в статусі податкового резидента Канади.
-
Коли ви прибули до Канади, ви можете податись на GST/HST credits та CAIP виплати. Ці форми мають секції декларування вашого доходу за минулі два роки. Той дохід не оподатковується в Канаді, але береться для розрахунку виплат. www.youtube.com/watch?v=qWEQNiKfjkI&t=315s
-
Та отож то і я не дуже розумію...
-
ви маєте на увазі форми RCSCH, RC151?
-
Та все одно ж повернуть? Чи нє?
-
Ні, тільки за той час, коли ви в Канаді. Не за увесь рік
22 Jan 2023, 08:02
30429/230300
about an hour ago