Українська Манітоба
-
Income Tax Return - це щорічна податкова декларація, яку потрібно подавати за доходи, отримані в попередньому році. Зараз, у 2023 році подається податкова декларація за доходи, отримані в 2022 році за період, коли ви були в статусі податкового резидента Канади.
-
Коли ви прибули до Канади, ви можете податись на GST/HST credits та CAIP виплати. Ці форми мають секції декларування вашого доходу за минулі два роки. Той дохід не оподатковується в Канаді, але береться для розрахунку виплат. www.youtube.com/watch?v=qWEQNiKfjkI&t=315s
-
Та отож то і я не дуже розумію...
-
ви маєте на увазі форми RCSCH, RC151?
-
Та все одно ж повернуть? Чи нє?
-
Ні, тільки за той час, коли ви в Канаді. Не за увесь рік
-
За той останній рік теж треба буде податок, теоретично , якщо більше 6 місяців в 2022 році тут . Бо бореться дохід по календарному році. Правильно, виходить?
-
Даремно. Ви відповідаєте критеріям.
-
Ми не робили, живі
-
Ні, необов"язково. Ви все одно будете ці виплати отримувати (залежно від доходу), коли подасте першу декларацію про доходи
-
Її обов'язково здавати? Якщо виплати не потрібні...
-
Я надто лінива для цього🤣 але дякую
-
Ні, якщо ви не попросите. CAIP неможливо отримати ретроактивно. GST/HST - можливо повернути ретроактивно до 10 років від дати прибуття до Канади як податковий резидент. Надішліть лист до податкової
-
Баффало школа?
-
Дякую. Документи не показуєш, просто дохід зі слів? Той, що дома?
-
Define "хорошим;-) кожен перукар скаже що Я найкращий;-) або принаймі я класний/класна
-
Признайся просто, що не проходите по порогу хаусхолд інкам. Приїхали мажорчики😉
-
Остаємся зимувати )
-
Треба машину в розетку, ставити.
-
Я так відчував
22 Jan 2023, 08:02
30443/231274
about an hour ago