Українська Манітоба
-
В Україні після війни буде нормальна країна, де ІТшники будуть платити справедливі податки, а не ухилятись по ФОП-схемах (в найкращому випадку), як зараз. Тоді буде інакше. А зараз кілька топ-професій, а вчителі та лікарі працюють за кілька сотень доларів. Так не повинно бути.
-
Боже, може досить? Хтось живе на мінімалку і йому достатньо, а комусь і 100к на місяць на хватає. У кожного своє життя
-
Більше 0. В мене вся зп з 7200 чистими уходить на базові потреби. Без тачки/шмоток/відкладання. В найкращий місяць я міг відкласти 1000 припустимо це авто. І все в мене 0. Комфортний рівень для мене був би якщо б я міг відкладаючи 3т мати 1.5-2т вільних грошей
-
Мені здається, оцей затик у непорозумінні вас з рештою всього чатіку полягає в тому, що ми не знаємо скільки (який % від) доходу ви вважаєте правильним відкладати на: - пенсію - навчання дітей - відпочинок. Може ви вважаєте за потрібне щомісяця відкласти суму = базовим витратам сім’ї, в повному обсязі. Ми ж не знаємо. Скажіть.
-
А ось весною подасте декларацію і у вас з'явиться кабінет власний де можна відкладати на пенсію... RRSP та TFSA, сумарно за рік можно 13к туди закинути, ось уже ваш інкам зменшили тільки що 😂 UPD: А ще у дружини такі ж самі відрахування, то ще -13к з інкаму сім'ї))
-
А про всі інші пункти що я назвав?