Українська Манітоба
-
Мені здається, оцей затик у непорозумінні вас з рештою всього чатіку полягає в тому, що ми не знаємо скільки (який % від) доходу ви вважаєте правильним відкладати на: - пенсію - навчання дітей - відпочинок. Може ви вважаєте за потрібне щомісяця відкласти суму = базовим витратам сім’ї, в повному обсязі. Ми ж не знаємо. Скажіть.
-
А ось весною подасте декларацію і у вас з'явиться кабінет власний де можна відкладати на пенсію... RRSP та TFSA, сумарно за рік можно 13к туди закинути, ось уже ваш інкам зменшили тільки що 😂 UPD: А ще у дружини такі ж самі відрахування, то ще -13к з інкаму сім'ї))
-
А про всі інші пункти що я назвав?
-
Якщо ви мені скажете так, обґрунтовано, то я погоджуся що був не правий
-
Ок, ви з дітьми? Маєте авто, відкладаєте на пенсійний рахунок, навчання дітей і відпочинок? і маєте гроші на щось інше окрім їди?
-
Не повірте одразу, але серед не багатьох айтишників України, що я знав - це нормальна практика була, яка мене дивувала.. дружина то що не людина? Добрі заробітки чоловіка можуть дати свободу та можна не працювати.. але то якось дико мені, що людина тільки байдикує та не має цілей та пристрасті та бажання якось теж реалізуватись, тим паче бекраунд звичайно є... Тому так і пишу, бо в мене таке бачення
-
Це для тих у кого ще немає такої зп типу? ) ци є дійсно ті хто стільки заробляє і їм вистачає? Дійсно цікаво, (і у кого діти, від 2х )