Українська Манітоба
-
Зрозуміло( Дякую
-
Якшо маєте зайві ~ 500 баксів, можете спробувати надіслати диплом на оцінку до ВЕС, але мені здажться з власного досвіду, вони покладаються лише на те, шо написано на «корочці». Не співставляють години вивчення українських предметів з канадськими, якби співставляти і на основі того робили репорт, то хз шо мені там би написали. У них декілька предметів по багато годин, у нас мільярд предметів всього по трошки.
-
Там (на сайті викладання в манітобі) є вимоги до викладання предмету в школі, має бути з основного предмета в універі стільки то годин, і з додаткового стільки то годин, і плюс з усіх інших потрошки, щоб не треба було повністю перевчатись. То у мене з двох дипломів ледве дотягує 😂 і то блін фізику, біологію всяку треба буде ще вчити
-
Дякую
-
Скажіть будьласка посвідчення водія можна змінити на канадскі
-
Ех, шкода( Тоді доведеться повернутись до цього питання за кілька років😔 А зараз Ви чим займаєтесь, якщо не секрет? Вдалося знайти роботу за фахом? Наш переїзд зараз тільки на стадії планування і хотілося б приблизно розуміти на що можна розраховувати. Бо англійська топ, а іншого скілла, окрім викладання, немає🥲
-
Я на стадії «сподіваюсь до літа нарешті подати пакет документів 🤣»..Деякі папери з України чекаю уже більше 2х місяців. Але диплом ще в листопаді оцінила, зібрала довідки від попередніх роботодавців, зараз знімаю обмеження з ворк перміта. По роботі є вакансії на вчителя на заміну, а так щоб постійно зразу - то у Вінніпезі важко знайти, але у містах поруч легше і дуже реально. Зараз шукаємо будь-яку роботу, бо їсти нажаль треба вже, а не в 2025тому😂 вийде отримати тимчасову ліцензію - то добре, не вийде - то друге добре
-
Доброго дня, підкажіть чи є в Манітобі допомога на дітей щомісячна і чи вона доступна для CUAETівців.
-
Користувач ,,,,... ...,,,,, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Все привет.подс..") не відповідає мові правил чату.
-
Хороше питання. Чи достатньою вважається причина , щоб припинити рент без наслідків, те що " над тобою живуть буйволи" і лендлорд з цим нічого не може вдіяти? Знаю,що можна в суборенду передати ,але це ж когось підставити тре получаєтся ..
-
Тому і не хочу здавати в суборенду, а просто припинити контракт, бо писала лендлорду вже 4-5 разів, відповідь була тільки на перший лист, що він їх попередить. Попередження вистачило на тиждень. Я якось читала в чаті, що можна припинити як під причиною, що сусіди шумлять, не дають виспатись і це впливає на продуктивність роботи, але не можу знайти це повідомлення
-
Не вгадаєш ( . В мене перші 2 місяці було аж занадто тихо 😁. А потім заїхали нові орендарі .