Українська Манітоба
-
Ні не потрібно ліцензії на ESL. Роботу за місто легше знайти. Я працюю вчителем у Вінніпезі вже 7 років
-
Все у вас вийде 💯❤️
-
Все реально отримати і зробити, працівники з PCU дуже доброзичливі, відповідають на листи та пояснюють. Просто треба багато пейперворк пройти, зібрати стос довідок, надіслати все на розгляд і чекати рішення. Якшо у дипломі є слово вчитель - то скоріш за все вам видадуть тимчасовий дозвіл на викладання на час дії воркперміта і також список необхідних кредитів, які треба вивчити у місцевому вузі. На постійну ліцензію треба обовязково уже бути ПР, і закрити всі кредити, про які вони вказали раніше. Деталі дуже відрізняються залежно від диплома і спеціалізації
-
Питання куди переїжджати з квартири? Тут проблеми у всіх будинках з ізоляцією. Вихід тільки один - окреме житло, якщо можете собі дозволити. 🤷♀
-
Всі привіт.підкажіть заїхав у Польщу після 24 лютого 22 року отримав песель з позначкою укр і поїхав у Канаду і пробув тут 6 місяців і тепер хочу повернуться до Польщі питання чи отримаю я назад Песіль з позначкою укр і чи дадуть знову захист?дякую
-
Для тих, хто подає декларації і все ще рахується low income families, не забувайте, що Mount Carmel clinic (стоматологія) має субсидовані програму для таких сімей. Там реально працюють профі, ми перший рік там обслуговувалися, то деякі послуги надавали краще, ніж у клініках з бенефітами.
-
І як він її рещав? Робив візи чи як?чи карту побуту