Українська Манітоба
-
Тимчасову карту побуту через роботодавця, якось так. У них біометричні паспорти. Я точно не знаю, але точно знаю, що жінка дала йому чортів, що вони втратили захист у Польщі і страховку.
-
І як він її рещав? Робив візи чи як?чи карту побуту
-
Треба буде йти в ужонд і домовлятись. Шанси 50 на 50
-
Даний сертифікат підходить для громадянства та деякі курси у red river college його приймають як доказ мови.
-
Всім привіт! Хто може підказати для чого потрібен LINC сертифікат? Що він дає і де його можна застосувати?
-
Так, таке я також чув. Але ті мої знайомі мешкають у Гданську, то їм не відновили.
-
Дуже вам дякую за відповідь!
-
Так. Я тому приклад 😂 Сертифікат був дійний до 2017, подалися на громадянство у 2021. Дружина подавала LINC з RRC.
-
Якщо на момент подачі на громадянство серимфікату IELTS або CELPIP буде більше 3 років, то їх теж приймають?
-
Саме так. У той же час проттерміновані сертифікати IELTS or CELPIP також приймають як доказ для громадянства.
-
Тобто при подачі на громадянство не треба буде здавати знову IELTS, а можна буде з цим сертифікатом подаватися?
-
Доброго дня! Питання до мам, діткам яких менше року. Яку воду ви купуєте малюкам, якої фірми? Ми купували кілька видів бутильованої, не підійшли. Напишіть, будь ласка, в приват. Завчасно дякую.
-
В Best Western для отримання SIN та Health не вдається зареєструватися. Там щось змінилося?
-
Дівчата, хто в чаті Мами Манітоби, додайте цю маму також. Там точно швидше знайдете відповіді 😁
-
я перепив всю воду із суперстору і тут всього дві різні води що сподобались: purelife дешевша aquafina дорожча
-
А можно і мене добавити в чат мам Манітоби, ми прилітаємо в кінці березня, думаю точно будуть питання...
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А мене можно бу..") не відповідає мові правил чату.
-
Додала
-
Блін, це я тільки одна п’ю воду з крана через фільтр? 😂 літом тільки купую в бутилках, бо їздимо багато з собою беремо…
-
За бажанням, можна ще й поквартально
22 Jan 2023, 08:02
30688/237900
10 minutes ago