Українська Манітоба
-
Планую переїжджати в Манітобу машиною, страхові в Онтаріо мають cancelation fees але дозволяють їздити за межами провінції до 6 місяців, тому й запитую.
-
Got it.
-
Уточнення: New residents must obtain Manitoba registration and insurance within three months of becoming a resident if the vehicle is a passenger car-type (including vans), or truck with a gross weight, including load, not exceeding 3,700 kilograms.
-
З цим проблем не буде, в мене safety ще місяця не має.
-
Але можна приватний сектор, курси і т д ...
-
Враховуй, що треба буде пройти тех огляд при ввозі з іншої провінції
-
Зрозумів, дуже дякую.
-
Так. Старт з нуля. Посвідчення 65 доларів за перший рік
-
Підкажіть ще по одному питанню, на якій позиції по Autopac DSR знаходяться нові водії в Манітобі? Починають з 0 позиції?
-
Народ, а хтось був у канабіс сторах , чи продають там лосьйони від болю у спині ? Та чи хтось пробував ? 🌚
-
Так продають, сходіть подивіться асортимент… Я брала там softgels for sleep 😴, не помогло )))
-
@Helga2805, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка, де можна замовити чи купити такі хлібці?
-
Тут в аптеках продаються А535 rub or Voltaren на основі diclofenac Пробували вже?
-
Тут в аптеках продаються А535 rub or Voltaren на основі diclofenac
-
Walmart
-
І мене додайте до Мам Манітоби, будь ласка))
-
Superstore
-
Вітаємо, Julia Shamburova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ще питання, безлактозний Творог є тут десь? (Оті всі таблетки лактази не допомагають)🥺
22 Jan 2023, 08:02
30732/237901
7 minutes ago