Українська Манітоба
-
Не повірте одразу, але серед не багатьох айтишників України, що я знав - це нормальна практика була, яка мене дивувала.. дружина то що не людина? Добрі заробітки чоловіка можуть дати свободу та можна не працювати.. але то якось дико мені, що людина тільки байдикує та не має цілей та пристрасті та бажання якось теж реалізуватись, тим паче бекраунд звичайно є... Тому так і пишу, бо в мене таке бачення
-
Це для тих у кого ще немає такої зп типу? ) ци є дійсно ті хто стільки заробляє і їм вистачає? Дійсно цікаво, (і у кого діти, від 2х )
-
Це д аргумент чи ні? Бо казали вистачає а я на власному прикладі показав що ні 😂 Не соромлячись зі всією душею так би мовити
-
Ну тут кожен для себе має вирішити: заробляти багато в бідній країні чи бути середнім класом в багатій країні. Соціальна захищеність, верховенство права, ракети над головою не літають і т.д. також треба оцінювати а не лише щомісячний/річний дохід і скільки купити за це можеш
-
То було про 130-150. Відповів на 2 меседжі разом.
-
На фуагру выстачить.. а ось на купівлю будинку вже замало, треба щоб дружина йшла працювати (якщо дивитись на ціни на ті будинки та на те як підіймав ставку ЦБК), а ще тут освіта вища на prepaid основі, а не як в Україні.. і т.д.))) тому фуагра то менша з бід хахах
-
А шо це таке? Ніколи не коштував, але мені і близько не вистачає.