Українська Манітоба
-
Усім привіт, хто підкаже де тут обмін валют?
-
А якщо ще не подали декларацію то не можемо скористатися субсидіями на їх послуги?
-
Дуже дякую ❤️
-
Я теж шукаю) Як знайдете щось дайте знати пліз. Як варіант самим робити, та треба безлактозний кефір, чи баттермілк, чи молоко яке може стати кефіром😄 Бо те безлактозне яке я беру має такий довгий строк придатності, що я не дочекаюся 😄
-
@ivan_dubovych
-
В банках або обмінки типу Money Mart
-
Добавте мене будь ласка в чат Мами Манітоба. Дякую
-
Жартуєте? Хто вам буде тут виписувати все це? Дивна Ви.
-
Підкажіть, будь ласка, платити 60 чи 16 з копійками?🤪
-
Всім привіт Хочу запитати людей які вже якийсь час знаходяться в провінції, плюси і мінуси якщо можна? Як вам провінція? Варто вибирати її чи ні? Дякую
-
Це впжко описати, бо + та - в кожного свої, я наприклад обожнюю тутешню зиму бо це реальна «зима», я насолоджуюсь навіть коли холодно і автобус чекаєш. А хтось холод ненавидить. Що для мене + для вас може бути -, тому все відносно дуже
-
Ні те і ні друге. Подумайте ще.
-
А тата з Манітоби можна додати?
-
Та там такий строк придатності на безлактозному молоці, що я не впевнена чи воно закислиться) і чим можна закислити? Безлактозним йогуртом?
-
В чому полягає дивність? Дивність у виборі майбутньої провінції, в якій планую продовжити принаймі частину свого життя? Дивно хто це не робить....
-
Ок,дякую
-
Хіба купити безлактозне молоко, закіслити і зробити з нього сир?) 🤷♀️
-
Користувач vvtlk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Хто схоче напиш..") не відповідає мові правил чату.
-
Це все дуже суб’єктивно
-
Ну я дивився по калькулятору, це конкретно мій кейс буде 180 дол.
22 Jan 2023, 08:02
30800/237698
2 minutes ago