Українська Манітоба
-
Місяць
-
Дякую
-
Потрібно самому приїхати і побачити :) комусь подобається більше комусь менше , мені не подобається зима , бомжі , кримінал , але с плюсів люди тут дійсно френдлі і багато в чому допомагають
-
Це промоскальський канал, більшість спілкування на російській мові
-
Чула від людини, яка там жила. Про Брендон нічого не чула. Машини нема і грошей не планується на машину
-
Ще є чудове містечко Брендон 😉 ласкаво просимо☺️ Чому саме Ніпава?
-
Запитайте у тієї людини, що там є: супермаркет, банк, лікарня, пошта і т.д. бо можливо вам доведеться їздити за цим до Брендону. А це близько 100 км. Як ви собі це уявляєте? Я не відмовляю. Та просто прорахуйте все. Транспортна система тут зовсім не така як в Україні
-
8 років
-
Ми напочатку як приїхали в Манітобу жили в Хаміоті 800 людей населення, було: садік, школа, бібліотека, лікарня, стоматолог, магазин co-op, заправка, пошта… Ніпава це мегаполіс в порівнянні з Хаміотою))) ну а Брендон як Нью-Йорк😂
-
Та я ж не проти) Просто попередила з чим можна стикнутися в маленькому містечку. Тим більше що є знайома людина яка там жила і може все детально розповісти, що там є. Ви теж без машини жили в цьому містечку? Тоді можете поділитися лайфхаками як це жити в такому маленькому містечку)