Українська Манітоба
-
Можно велосипед купити. Скоро ж літо. Я не шуткую. Вже нема сил і часу на жарти.
-
Звичайно авто купили в перший місяц, старенький Ford в дідуся, це я більше написала про інфраструктуру шо в таких маленьких містечках є все від школи до хоспіталь, но без машини печалька, навіть в Брендоні печалька без авто нажаль… автобуси ходять в нас тут по кругу, в Вінні краще з транспортом…
-
Які саме проблеми унеможливлюють життя у Вінні для впс? Ви писали «школа, продльонка, робота». Так і в маленькому містечку буде те саме. Тільки роботи там менше (ну, фізично менше контор, що беруть на роботу) та незручно через відсутність громадського транспорту. Але рент буле дешевше.
-
В банках не обмінюють якщо ви не клієнт цього банку , можна обміняти у Вестерн Юніон.
-
А як меблі з Вінніпегу на ровері возити будете? Ось знімаєте ви в Ніпава кааартиру, усе пусте як завжди, в селі немає ні одного меблевого магазину. Ви з Вінніпегу на ровері стіл везти будете? З дитиною яку ви не маєте права саму залишити? Добре подумайте
-
Я живу в portage la prairie 70км від вінніпегу.уе реально село а не місто.проблема перша транспорт його взагалі нема,проблема 2 це дуже мало нормальної роботи є пару заводів і магазини та заправки нормальної праці реально нема,і проблема що тут життя таке дом-робота-дом все.нема куди пойди погуляти ми жалкуемо що сюди в таке місто приїхали та плануємо переїзжати в вінніпег.якщо ви жили до цього в містечку на 10-12000 людей то буде норм вам нам не норм.кожному своє.
-
І на вулиці -40 🥶
-
Та ці 100-200 баксів можна легко зекономити в костко чи на акціях супермаркетів де продають за 5 баксів коробки з овочами та фруктами і інше. Легше знайти гарні меблі на маркетплейсі безкоштовно чи за символічну ціну і т.д. А взагалі, особисто для мене, найкраще там де робота гарна і високооплачувана
-
у торговому центрі Saint-Vital є обмінник, ми там міняли
-
Різниця 200 баксів то не очем.ч після portage la prairie в вінег приїзжаю як у лас вегаз
-
В Винни ~1500 2бед
-
Рент не душе і дешевше.я в portage la prairie 2 bedroom в новому домі орендую за 1300+ інтернет + електрика=1550.краще доплатити 100-200 та жити в вініпегу.