Українська Манітоба
-
Як на мене - потрібно чекати, юзати кредитки, або домовитись про бесіду з менеджером банку про збільшення ліміту. Але для цього потрібні підстави, хоча б кілька тисяч на рахунку, високий pay roll, та хороша англійська щоб його переконати)
-
зараз є дати на різні послуги, кому треба використайте можливість
-
Можна пробувати звернутися у різні банки чи кредитні спілки.
-
Мене часто запитують який рівень англійської мови потрібно для project manager. От вам відповідь. Сьогодні мій менеджер попросив додати до адженди мітингу, який я веду, ще 2 нових топіки і презентувати. Це за 30 хв до онлайн мітингу. Додав 10 нових слайдів, швидко переглянув відповідні документи, коротка презетнтація від мене на 35-40 хв по тих топіках, а дві години потім вів та фасилітував мітинг.
-
Схоже що CELPIP level 4 definitely not enough 🫣
-
Розказати, який рівень англійської потрібен в gas bar operations? 😂
-
Як тільки почав шукати роботу тільки так і писав резюме😁
-
Смал ток 😂😂😂 аххахахаха Це у мене істеричне вже. Сорі )
-
Якщо small talk підтримувати із нейтівами, то досить високий потрібно мати рівень 😁 Smalltalk це якраз була слабинка перші місяці.
-
Так, без сумніву. Я просто приклад навів, бо за останні кілька тижнів люди писали у приват саме про це. У багатьох дуже класні портфоліо та досвід, але як спілкуєшся зз людьми, щоб дати референс, то стає зрозуміло, що над англійською потрібно працювати ще багато.
-
Та ну пиво і поговорити про всілякі речі то таке, то і з англійською 4 можна, якщо співрозмовник терплячий. Я ж про те, що не тільки в Проджект Менеджменті потрібна норм англійська. А в будь якому менеджменті насправді 😂
-
Ну пива ж багато не вип'єш, руль не дозволяє. То була більше традиція йти на пиво як тільки завершували проект.
-
Як тільки почав шукати роботу тільки так і писав резюме😁
-
Але ж після пива, діло йшло краще?)
-
Насправді, я пам'ятаю ті часи, коли менеджер мене запрошував на пиво раз на квартал, і ми там говорили про всілякі речі. Реальний челендже був перших кілка разів говорити не тільки про роботу.
-
Хитра ти людина ><
-
Ну та все приходе з практикою, на це треба час
-
Насправді, я перед такими зустрічами читав 5-6 новин-статей з cbc про Манітобу і зводив теми до них. Про хокей чи якісь фільми було важко говорити, бо просто не розумів або правил або нюанси тих фільмів чи шоу. Або й не бачив взагалі.
-
Десь тут описували цей баг. Може інші поможуть.
-
Це життя.🤷♂️ Я перед співбесідами гуглив HR, дивився їх профіль на LinkedIn, шукав щось цікаве та про що можна просто поговорити з ними окрім співбесіди.
22 Jan 2023, 08:02
30906/238253
3 minutes ago