Українська Манітоба
-
Є відео інструкції в імміграційному чаті як заповнювати
-
Говорити як говорити, а от слухати і розуміти що вони кажуть 🤯 Особливо якщо швидко чи сленг якийсь, чи акцент іммігранта з іншої країни
-
Є тут ті хто заповнював форми для Опен ворк перміту?
-
Я колись працювала в компаніі, де сейлзи продавали на США. Так ми окремі навчальні сесіі робили регулярно по cultural background, починаючи від перегляду класичних мультиків до розбору правил ігор і інших специфічних речей.
-
У той же час багато українців приїхали вже з доброю англійською, британським акцентом 😁. Таких будуть на роботу брати саме через британський акцент 😁
-
Pub він проізносив як poop, сорі 😂
-
Oi mate ©
-
А в мене було навпаки, я як бачила свого менеджера з Британії в коридорі, звертала десь в другі двері, взагалі його не розуміла першій місяц 😂, потім звикла)))
-
Мені ще трошкі важко з Chinese 🫣
-
Якраз український акцент ок. Дуже чіткі звуки і ми не ковтаємо слів та звуків. Порівняно із китайцями, то ми супер.
-
У моїй першій ІТ команді тут були люди із Канади, США, Англії, Індії, Ірландії та Австралії. Реально слухав роліки на ютюбі, щоб натренувати вухо. І це після 10 місяців роботи в кол-центрі, де дзвонили різні люди.
-
Якщо вчитесь на international business, то є спеціальний курс по цьому. Це дуже серйозна тема - відмінність у підході до представників різних культур, при чому підхід до італійця який працює в Канаді і у який працює у Італії, є інакший
-
Я собі уявляю як вони з нашого акценту угарають 😂
-
Soommer, moom?
-
В украінців акцент дуже непоганий, бо украінська мова сама досить плавна і м’яка. От рашн-америкашн - то вже інша справа.
-
А Єгипет? В нас фемілі доктор з Єгипту. Вона мені подобається, але зрозуміти дуже важко.
-
Бажано додавати опис посилання. Якщо робота, то просто додайте #job
-
www.instagram.com/p/Co-tNGBgFsQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y= #job
-
Ну бачиш, я дуже добре ще знав французьку у 1998-99 роках в університеті. Реальний 5 рівень десь був. Потім через відсутність потреби просто забув французьку мову. Англійську тримати на рівні помогло те, що мав клієнтів з іноземними інвестиціями, які обслуговувалися у банку. А так також б забув 😂
-
Я з командою Ракутен (Японія) працювала останні 2 роки На початку був повний треш, далі звиклася)) За Індію мовчу, їх на початку теж нелегко розуміти, бо говорять швидко)
22 Jan 2023, 08:02
30927/238484
44 minutes ago