Українська Манітоба
-
-
А що треба робити щоб заробляти більше? Бо справа не у тому щоб податків менше заплатити а щоб забезпечити родину
-
Так це прогресивна система оподаткування. Хіба ви не читали про неї? Ось тут знайшла ще список країн з такою ж системою: http://www.pollawlife.com.ua/2015/10/blog-post_9.html?m=1 Хто багатший той й більше платить, тому, якщо не хочете платити більше податків, не треба заробляти більше😁
-
UPD: купони забирають. Люди, кому віддати купони на знижку на бензин. Вони до 25 січня діють, а тому що я щотижнево затарююсь продуктами в co-op, то у мене купонів назбиралося стільки, що я стільки бензину не віізджаю. Згорять, жалко )) Віддам два купони, бажано двом людям, бо хтось один навряд чи буде заправляти повний бак двічі до 25 січня, але може хто багато їздить і два рази планує залити бак, то віддам одразу обидва.
-
Один із випадків був кілька років тому. Одна компанія середнього розміру потрапила під об'єктив відеокамери. Вони ухилялися від сплати податків. За кілька років вони не доплатили до казни 3 мільярди гривень. Ви уявіть собі, скільки в Україні таких компаній! Крутили цей сюжет за всіма новинами, СБУ проводили обшуки. А потім усе спустили на гальмах і компанія досі працює за тією самою схемою. Єдиний висновок, що вони зробили, так це що не потрібно документи в офісах зберігати.
-
Більш того це є нормальним і вигідним для держави - залучення інвестицій і сприяння зростанню бізнесів. Якщо казати прямо у тому самому іт так багато зарубіжних замовників бо це і для них прихована оптимізація податків, але є різниця - куди підуть ці податки Україні або ні.
-
Звичайно і це закономірно. Це і є оптимізація оподаткування з врахуванням реальності. Тим більше, якщо механізм запропоновано самою державою). Більше того, питання як витримати конкуренцію, якщо збоку холдинг на фопах, а ти такий чесний і не можеш конкурувати через більші витрати на податки. Грубо кажучи.
-
А як дістало оплату проводити по декілька разів тому, що тютюн окремо, яйця окремо і т.д.
-
У мене один такий скаржився, що йому від держави не дали виплату як підприємцю, але потім вияснилось, що він навіть ФОП не відкривав, щоб податки не платити
-
Якщо ви думаєте що в Канаді не так ви помиляєтесь, я поспілкувався с декількома людьми з Канади (не українці) виявилося що всі живуть і шукають можливості як приховати частину доходу/обійти податки, числитися на одній роботі а працювати іншу ітп ¯\_(ツ)_/¯
-
Не маю поняття