Українська Манітоба
-
Я передам побратимам, які в землянці сидять мокрій, що вони дураки, від Вас!
-
Паркінг напроти, а червоне - це завтрашній рух людей.
-
Кого ви називаєте дураками? Ці «дураки» завтра будуть стояти на морозі, щоб весь світ не забував, що в Україні війна! Ці люди, в тому числі, створили цю групу, і безкоштовно допомагають таким як ми з вами. Завдяки цим людям створили програму CUAET. Кому байдуже, нехай сидить вдома!
-
Вас ніхто не заставляє йти.
-
☝️Адміни тут є? Кікніть його
-
Мене не так зрозуміли, а обісрали
-
Це важливо. Минулий мітинг був страшним провалом, а все тому що прийшли корінні жителі ( які дуже помагають) і чекали тих самих українців що приїхали сюди тисячами. А прийшло всього навсього пару чоловік. Зрозумійте ви що це важливо
-
Нєжний
-
Ви часом не з Дніпра?
-
А що я такого сказав? Сам хочу прийти на офіс, але не на мороз. І думаю для багатьох це важко буде, вистояти
-
Ще не бачила мітингів у офісі. Це як?
-
🤡мілімонєр в чаті
-
Ну так не на морозі же стояти?!?! Можна якійсь офіс зняти
-
Всі мої колеги з роботи, а це 14 чоловік, усі не українці, завтра йдуть на мітинг в підтримку України. Їм не холодно.
-
Всім рекомендую приїхати хоча б на 20 хв швидше, щоб запаркуватися перед початком.
-
Я з Дніпра, задавайте питання
-
Провалом? Я думаю можливо ви не уявляєте скільки зусиль йде на організацію таких подій
-
Це все робиться для привернення уваги канадців у першу чергу та уряду
-
Має бути масовка, а не закритий офіс. Має бути тисяча людей щонайменше. Запрошене ТВ, політики і т.п.
-
А що у вас проти дніпрян?😁
22 Jan 2023, 08:02
31311/231427
about a minute ago