Українська Манітоба
-
Ще не знаю, як користуватися платними парковками. 😁 Ставлю авто, зазвичай, і йду по справам.
-
Але до війни літнім людям дзвонили «мамо я в в’язниці ,допоможи» . Шахраї є шахраї .
-
Ммм але на приклад на парковці біля sadlerry on market пише на автоматі що не треба ставити талон на «торпеду» з додатку зручніше як на мене
-
Не важко. Зазвичай на в‘їзді є паркомат, ввести номер автомобіля, потім вібрати на скільки годин ставите авто, на екрані написано сумма до сплати, вставляєте кредитку і часом треба нажати ОК печатає талон, більшість приймає тільки кредитки. Талон кладете на торпеду під скло. На форксі парковка по 2$ година. На талоні буде вказано час до якого сплачено! За цим слідкувати треба, бо парковка 1-2$ година, а штраф думаю набагато більший.
-
Pay by phone? І ніяких евакуацій
-
Доброго дня шановні підписники. Знаходжуся в Манитобі- Віннипегі. Підкажіть будь ласка,шукаю роботу в сільській місцевості на фермі. Робота з тваринами та рослинами,допомога фермерові.Якщо має хтось інформацію буду дуже вам вдячний 🙏.
-
я у місті буваю пару разів у місяць максимум. І я не такий крутий юзер всяких додатків. кожному свій гаджет як і де. 😜
-
Дякую вам дуже!
-
Буду дуже вам вдячний. Надішліть будь ласка в лічку
-
Шукають людину на ферму (рослини та худоба), з гарною (хоча б середньою) англійською та 1) бажано — досвід роботи з худобою 2) обов'язково — досвід життя в сільській місцевості, на фермі... 3) обов'язково — водійська ліцензія. Пишіть мені на імейл aimau@miic.ca
-
Я знаю ферсу, але 100км від Вінні. Можу дати номер
-
А чому ви мені кажете ,що робити?Я спілкуюсь на тій мові на котрій хочу.
-
зато тисячі новоприбулих швидко вивчили слово "толерантність" і побігли вчити англійську. For what?! спілкуйтесь і далі на "языке" і кричіть "какая разница".
-
Зайдіть на канал Айми, або прийдіть до них в офіс, вони спеціалізуються на сільські місцевості і фермерстві. t.me/miicukraine
-
Героям Слава 🇺🇦
-
Вам не добре? Чи у вас загострення?
-
малороси це непотріб який думає, що відстоює свою думку а насправді малорос свідомо чи не свідомо захищає права кацапів за межами кацапії
-
хтось хто раніше помилявся або був байдужий зрозумів свої помилки і зробив висновки, що таке смердюча кацапія та все що нею породжено .. а хтось як був какаЯразніца той таким куском гімна і залишився, таким куском гімна колись і здохне, без честі і без гідності P.S. все буде добре, русня це нацистські виродки і бути рузЬким це скоро буде як клеймо, а їхні євнухи з секти какаЯразніца будуть сидіти тихенько ось побачиш
-
Вітаємо, Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю, скажіть будь-ласка чи можна самостійно заповнити документи на повернення податку Т-4, чи краще звернутися до спеціаліста? Можливо вже хтось це робив, поділіться будь-ласка.
22 Jan 2023, 08:02
31342/230595
20 minutes ago