Українська Манітоба
-
Доброго вечора, підкажіть хто знає де можливо купити макітру в Брендоні.
-
Коли повністю закритий екаунт, без імені і даних, розганяє абсолютний треш по чату, то варто не повідомлення видаляти, а банити екаунт
-
Вітаю, скажіть будь-ласка чи можна самостійно заповнити документи на повернення податку Т-4, чи краще звернутися до спеціаліста? Можливо вже хтось це робив, поділіться будь-ласка.
-
Так , для більшості це рік , але є і у цьому чаті люди , для яких це триває не 365 днів , а вже 8ий рік .
-
Мабуть не вийде , бо то треба бути принаймі в Україні бо місцевих москаликів вже IRCC допитав 😂
-
А у мене робота до 6 :(
-
Та хіба вони прийдуть?
-
Luis, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Будемо москаликів допитувати? 😏
-
я руський би вивчив тілько за то, щоби допитувати плєнних . Всім добраніч)
-
Макітри, шуфлі, пательні все брати з собою на мітинг 😂
-
Нагадуєте дівчину,яка нещодавно купила айфон і тикає всім підряд ,бо ,нажаль з айфоном не продається виховання .
-
@lerasuperbitch глядіть як не душно відразу стало 😂
-
Нажаль ніде, хіба в Вінніпезі 😀
-
На правах душніли*
-
Шановна, шановний чи що там за Franko ховається. Коли в негідника закінчуються аргументи, то він переключається на граматичні помилки. Я дуже радий, що ви слідкуєте за моїми успіхами, але більш ніж зв'язати з якимось психічним розладом я не можу. Мені абсолютно все одно, де, кому і яку інформацію надає незнайома людина, але, щоб ще й відслідковувати в інших чатах і тримати це в голові... Ну таке
-
А шо тут за срач і без мене?
-
За Франко ховається танк з гарною ініціацією
-
Kseniia неси попкорн, тут цікаве 🍿
-
Так тут теж була подруга , якій 1,5 тищі і готель круто, а податки- це занадто 😂
22 Jan 2023, 08:02
31369/230007
3 minutes ago