Українська Манітоба
-
Брендон теж з вами 🥰 Було 🥶🥶🥶, але ми це зробили!!!😍
-
Чудово, Брендон в разів 10 менше Вінніпегу, а людей певно в рази 2 менше бачу)
-
Добрий вечір. Шукаю кімнату в районі даунтаун. Не маю шкідливих звичок. Поважаю особистий простір.
-
А мені сподобалась ця дитинка з намальованим прапором, вона увесь час тримала ручку до гори а руки без рукавичок! Як ти дитинко, хоч не замерзла?
-
В Брендоні 50 тис. населення, як би не холод напевно більше прийшло би людей 🥰
-
Довго дівчата ви стояли? Я маю наувазі мітинг довго був?
-
Дуже. Я ніг взагалі не відчувала вже з половини 😒
-
Свіжо було сьогодні ввечері на вулиці, свіжо 😁
-
Близько години, потім зайшли усередину музею
-
Треба на Ямайку переізжати, жартую😀, краще в Канаді 🥰
-
Це трохи було випробування, особливо для тих хто не звик. Як ми колись жартували- чомусь усі революції в Україні відбуваються коли самий холодний час у Канаді. Починаючи з Orange Revolution;-)
-
Яке там випробування лише 1 годину? 😂 Помаранчеву революцію відходив кожен день, Гідності меньше трохи...а тут година і дуже мало прийшли, злякалися холода. 😂
-
В цьому чаті читати кожен день по 400 повідомлень немає сил
-
Я сьогодні була вільна, із задоволенням би була, якби знала. Де пишуть про збір?
-
Було свіжо, але годину часу можна було викроїти у п’ятницю ввечері, коли йдеться про долю країни громадяни якої ви є. Мізерна була кількість ньюкамерів на мітингу у співставленні з тою кількістю тих, що прибули по CUAET у Вінніпенг… До половини були канадці – було видно по виконанні тих, хто співав канадський гімн. Якщо українська спільнота не зможе демонструвати своє згуртованості, потужності, вміння мобілізуватися – ніхто особливо не звертатиме уваги на ваші потреби у майбутньому і не рахуватиметься з вашими інтересами. На мітингу була очільниця Манітоба, мер Вінніпегу, депутати канадського парламенту, представники федерального уряду, представники громадських організацій. Від тих від кого залежало чи залежить CUAET, спрощення міграційних процедур, безкоштовний готель, пільги на проїзд чи компенсація за медогляд тощо. Тому це було в і інтересах ньюкамерів показати і вдячність, і водночас свою потужність
-
Підкажіть, пліз, де в Вінніпезі можна буде безкоштовно подати декларації ? Хтось допомагає їх оформляти?
-
Скрізь по усіх групах по усіх соцмережах кілька разів
-
Так, мене дивує як мало ньюкамерів приходить!( Мало бути більше, згодна з попереднім коментарем. Як бонуси отримати від Канади та cuaet - так швиденько.
-
Ну, лиш в цьому чаті 5к людей вже, а про Україну пару сотень памятає. Одні канадці вже кругом)
-
Так все прогнозовано, писав що мало ньюкамерсів прийде. Так ще й мінусували. А тому, що мало хто війну відчув, тому що їм Україна до одного місця.
22 Jan 2023, 08:02
31657/237126
about an hour ago