Українська Манітоба
-
Ось я не розумію шо за срач, я після роботи прийшов один з перших. Зі мною трохи пізніше підійшли ще троє ньюкамерів. Та я бачив досить багато людей які приїхали не більше ріку тому (по готелях бачив, знайомі лиця) С біса такий срач. Людей прийшло досить багато, тим паче в такий дубак.
-
Недолуга людина, коли не може написати щось по суті, завжди переходить на особистості.
-
То може в них і постають питання, вони мудрі і розважливі люди, я впевнений знайдуть відповіді на них. Ви належите до них? Мені здається Ви належите до тих хто постійно каже шо всі українці без англійської мови, що на прибирання треба сертифікат мати, що тут немає роботи і українці котрі прибули не з України не такі рівні як Ви.
-
Це не срач, а важлива дискусія, бо якщо підтримувати лише думками чи нарікати на втому, то українська громада могла б давно вже не перейматися, що відбувається в Україні, а не лобіювати постійно надання фінансової чи економічної підтримки чи сам CUAET, завдяки якому 15 тис. громадян України змогли переїхати у Манітобу. І всі «іммігранти з паспортами» раді, що ньюкамерів є така можливість і ви станете частиною канадського суспільство. Спочатку буде важко, щоб потім було легко вам і вашим дітям. А особисто не демонструвати солідарність з державою, громадянами якої ви є і в якій триває війна через боязнь даунтану – це насправді слабкий аргумент. Йдеться про необхідність гуртувати українську спільноту і демонструвати свою потужність. Гуртуйтесь, доєднуйтесь до українських організацій, ставайте частинами українських парафій, волонтеріть чи принаймні раз чи два рік прийдіть на масові заходи, щоб довести урядовцям, що українців багато і ви можете бути впливовою силою. Та, що наші інтереси треба враховувати Це Північна Америка – якщо зникнете, про вас забудуть.
-
Повірте, 2-3 роки тому на День прапора приходило 40-50 людей і то ми це вважали успіхом
-
Або каже що на прибирання треба сертифікат😁
-
Все ок. Було приблизно 3 тис людей. Насправді досить багато для такого заходу і в таку погоду. Шкода, що холодно, а на Форкс все було забито, навіть кави не було де випити.
-
Дякую організаторам за сьогоднішнє дійство !
-
Без англійської дуже мінімальні шанси, адже потрібно розуміти термінологію.
-
Добрий вечір,можливо хтось знає,мій знайомий шукає роботу,помічником електрика 30 років стажу,англійською не володіє,йому 54роки. Які в нього шанси знайти роботу в цій сфері? Зараз працює на лісопилці.
-
1 :)
-
Я сам 2 рази грітися в музей ходив 😂
-
ніхто не сподівається 15 тис., але потрібно заохочувати до активного суспільного життя, зокрема в інтересах дітей, тому могло бути більше
-
Так я про те саме. А тут такі пред‘яви літять нібито зібралось півтори людини.
-
Я тільки сподіваюся, що громада буде рости і нові організації будуть створюватися та впливати на локальні проекти. Так, ця хвиля імміграції у Канаду найбільша, особливо, за такий короткий час.
-
З тих 15 тисяч половина діти :), яким точно на морозі нема робити, але були трохи і дітей. В мене з роботи десь прийшло 10 людей, канадці самі, я навіть не сподівався, бо не оголошував про це.
-
так, але 2-3 роки не було війни і такої кількості громадян України, як тепер
-
Слаботочкой работал?
-
Інформацію передам,змотивую)
-
Як він має працювати помічником якщо він не розуміє свого колегу? Англійську по вечорам вчити. Та розмовляти намагатись.
22 Jan 2023, 08:02
31688/237901
about a minute ago