Українська Манітоба
-
Повірте, 2-3 роки тому на День прапора приходило 40-50 людей і то ми це вважали успіхом
-
Або каже що на прибирання треба сертифікат😁
-
Все ок. Було приблизно 3 тис людей. Насправді досить багато для такого заходу і в таку погоду. Шкода, що холодно, а на Форкс все було забито, навіть кави не було де випити.
-
Дякую організаторам за сьогоднішнє дійство !
-
Без англійської дуже мінімальні шанси, адже потрібно розуміти термінологію.
-
Добрий вечір,можливо хтось знає,мій знайомий шукає роботу,помічником електрика 30 років стажу,англійською не володіє,йому 54роки. Які в нього шанси знайти роботу в цій сфері? Зараз працює на лісопилці.
-
1 :)
-
Я сам 2 рази грітися в музей ходив 😂
-
ніхто не сподівається 15 тис., але потрібно заохочувати до активного суспільного життя, зокрема в інтересах дітей, тому могло бути більше
-
Так я про те саме. А тут такі пред‘яви літять нібито зібралось півтори людини.
-
Я тільки сподіваюся, що громада буде рости і нові організації будуть створюватися та впливати на локальні проекти. Так, ця хвиля імміграції у Канаду найбільша, особливо, за такий короткий час.
-
З тих 15 тисяч половина діти :), яким точно на морозі нема робити, але були трохи і дітей. В мене з роботи десь прийшло 10 людей, канадці самі, я навіть не сподівався, бо не оголошував про це.
-
так, але 2-3 роки не було війни і такої кількості громадян України, як тепер
-
Слаботочкой работал?
-
Інформацію передам,змотивую)
-
Як він має працювати помічником якщо він не розуміє свого колегу? Англійську по вечорам вчити. Та розмовляти намагатись.
-
Всі 500тис. Що Канада дала Візу!)))))
-
третина бігала грітися у музей😂
-
Ви мені вибачте, але де там 3000 людей було? Можливо з 500-600 якщо було і то добре
-
Ви сафарі на дибілів краще відкривайте! А не на людей які думку мовою яка буда в Україні! Тим паче із Одесси!
22 Jan 2023, 08:02
31692/237901
about a minute ago