Українська Манітоба
-
Я тільки сподіваюся, що громада буде рости і нові організації будуть створюватися та впливати на локальні проекти. Так, ця хвиля імміграції у Канаду найбільша, особливо, за такий короткий час.
-
З тих 15 тисяч половина діти :), яким точно на морозі нема робити, але були трохи і дітей. В мене з роботи десь прийшло 10 людей, канадці самі, я навіть не сподівався, бо не оголошував про це.
-
так, але 2-3 роки не було війни і такої кількості громадян України, як тепер
-
Слаботочкой работал?
-
Інформацію передам,змотивую)
-
Як він має працювати помічником якщо він не розуміє свого колегу? Англійську по вечорам вчити. Та розмовляти намагатись.
-
Всі 500тис. Що Канада дала Візу!)))))
-
третина бігала грітися у музей😂
-
Ви мені вибачте, але де там 3000 людей було? Можливо з 500-600 якщо було і то добре
-
Ви сафарі на дибілів краще відкривайте! А не на людей які думку мовою яка буда в Україні! Тим паче із Одесси!
-
Користувач VCI, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Все як в Україн..") не відповідає мові правил чату.
-
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-
І це тільки в перші 15 хвилин 😂
-
Саме так 😁 Подивимося зйомки дрону, якщо цікаво.
-
Часом не від тієї поліції, яка сиділа в джипі метрів за 100 від епіцентру подій?
-
Сьогодні було максимум 1 тис. 😔
-
Було більше 2000, дані від поліції. Але цифри ж неточні, бо тільки у музеї грілися десь під 100 людей постійно. Я сподіваюся, що потзйомках дрону можна буде оцінити. Але яка різниця чи тисяча чи три. Були люди, які прийшли підтримати Україну. Ще раз: для такого заходу було багато людей. Давайте на день незалежності зберемо 5000.
-
Може, вже відповіли. Але все одно напишу - на перший, якщо ви не кур'єром висилаєте.
-
На самій фото видно, що людей точно понад тисячу, багато стояли з лівої сторони музею, кадртне захопив.
-
І я ще раз повторюся, як відвідувач таких заходів - я особисто дуже задоволений та вражений скільки людей прийшло.
22 Jan 2023, 08:02
31702/238484
35 minutes ago