Українська Манітоба
-
Я поки їхав в автобусі зустрів трьох Українців, потім по центру поки йшов ще декілька пар які гуляли і направлялися вони явно не на мітинг, бо мітинг вже як пів години йшов а я запізнювався. Дійсно дуже шкода бо за безкоштовною їжею приходить більше людей. Срамота. От потім не жалійтеся що мало підтримки и т.п.
-
багато було людей
-
може й так, але я була здивована , думала буде менше людей
-
Я в шоці з усього вилитого на "не прийшли", да ще й новоприбулі. Що в ФБ тільки нападати, що тут аби облаяти. Я тікала від війни з дитиною і хотіла прийти, але у мене у дитини стався нервовий зрив чи то на фоні нової школи та адаптації чи то на фоні війни і моєї поведінки також. Люди Ви люди чи нелюди? Вся Україна об'єдналась, а ми тут мітинг ділимо, хто кращий або хто гірший. Вдячність не тільки в мітингах і не тільки в показушних речах. Вдячність може бути в людяності хоча б один до одного. Наступного разу у Вас не вийде, а у мене вийде і що? Мені теж Вас брудом поливати? А Ви будете сидіти і розуміти, що причина то поважна але ніхто не хоче розуміти...і так у багатьох, хто хотів але не прийшов. Людяність, то про людей
-
Користувач Dvijj_Paris, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите!Нужн..") не відповідає мові правил чату.
-
All purpose, якщо ви не працюєте на фермі і реально плануєте кудись на машині їздити. Нижче прикріплена інформація щодо обмежень по кожній з категорій. www.mpi.mb.ca/Pages/your-rates-vehicle-use.aspx
-
Дякую
-
Тоді я не розумію...