Українська Манітоба
-
Хтось летів через Франкфурт чи є проблеми якщо прострочений безвіз?
-
All purpose, якщо ви не працюєте на фермі і реально плануєте кудись на машині їздити. Нижче прикріплена інформація щодо обмежень по кожній з категорій. www.mpi.mb.ca/Pages/your-rates-vehicle-use.aspx
-
Дякую
-
Тоді я не розумію...
-
Доброго ранку!Підкажіть це можуть подавати тільки ті люди,що приїхали минулого року,чи можуть і подаватись,що приїхали тепер?Буду вдячна за відповідь.
-
Serg, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня ! Як знайти волонтерів по приїзду в Вінніпег на рахунок житла ? Чи потрібно зарання повідомляти ?
-
Доброго ранку! Короче вичитав, що в мене страхування авто на 6 міс. Я так розумію, що потім приїхати і просто зробити нову? Може хто знає ...
-
Співчуваю, але не у всіх така ситуація сталася, авжеж? Коли люди їхали сюди, то вони згадали, що українці і потребують підтримки. Коли громада закликала про невелику дію, просто прийти після роботи - знов забули
-
Я знову бачу питання про податкове резидентство. Як правило ви стаєте податковими резидентами Канади, як тільки отримали дозвіл на роботу, в день прибуття. Ніяких 180 чи 183 днів, а відразу
-
🇺🇦❓ Питання❓Чи потрібно подавати декларацію, якщо я прибув(-ла) до Канади тільки кілька місяців тому і поки не працю навіть тут, у Канаді? 👉 Відповідаємо: Якщо ви прибули до Канади з ціллю працювати та отримали дозвіл на роботу - ви відразу стаєте податковим резидентом Канади. Звернемо увагу, що статус податкового резидента ви набуваєте відразу, а не через 183 дні проживання, як багато хто думає. ☝️Згідно законодавства, доходи, отримані вами під час проживання у Канаді, повинні бути задекларовані у щорічній податковій декларації. Навіть якщо ви не отримуєте доходів, варто подати щорічну декларацію про доходи - і отримати право на різні податкові кредити та виплати від уряду❗️ Так-так, навіть якщо ви не заробили ні копійки, ви все одно можете відповідати критеріям різних програм, які передбачають виплати людям з низьким доходом. Наприклад, GST/HST credits, Climate Action incentive тощо. 🙂Подати декларацію надзвичайно просто. Це можна зробити як через безкоштовні податкові клініки, де працюють волонтери, так і через професіоналів🤓, які знаються на податковому законодавстві Канади та акредитовані Податковою Агенцією Канади надавати такі послуги. Як визначити, чи ви є податковим резидентом Канади. Це визначається наявністю у вас значних зв"язків з Канадою. Законодавство Канада має певний перелік значних зв"язків, однак цей список не є вичерпним. Значними зв"язками вважаються: - Якщо ви прибули до Канади з ціллю проживати тут (понад півроку і довше). При подачі аплікації на дозвіл на роботу, ви декларуєте, що ваша ціль - перебувати в Канаді понад шість місяців і довше. - Якщо ваша дружина чи чоловік чи залежні діти живуть у Канаді. - Якщо ви маєте приватну власність в Канаді (наприклад, автомобіль, меблі та ін). - Якщо ви маєте економічні зв"язки з Канадою (відкриті банківські рахунки, кредитні картки, робота, бізнес тощо). - Якщо ви маєте посвідчення водія чи авто, зареєстроване в Канаді. - Якщо ви маєте медичне покриття у будь-якій провінції чи на будь-якій території Канади. - Якщо ви живете в орендованій квартирі. - Якщо є членом різних професійних чи релігійних організацій у Канаді. - та інші. Крім того, на вебінарах, які проводить Податкова Агенція Канади, кожен раз урядовці наголошують, що, якщо ви прибули до Канади з ціллю жити та працювати (у вас на руках є дозвіл на роботу), то це означає, що ви набули статусу податкового резидента в день прибуття до Канади. Офіційне пояснення про статус набуття податкового резидента ось тут Determining your residency status www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html Та тут Income Tax Folio S5-F1-C1, Determining an Individual’s Residence Status www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/technical-information/income-tax/income-tax-folios-index/series-5-international-residency/folio-1-residency/income-tax-folio-s5-f1-c1-determining-individual-s-residence-status.html#p1.25 Потребуєте консультації, звертайтесь до нас www.taxprocanada.ca #canada #taxes #TaxResidency #incometax #taxreturn #канада #податки #податкова #життявканаді #імміграція #роботавканаді
-
Про таких я знаю, але перестала судити людей, коли почала у своїх звинуваченнях грести тих, хто на то не заслуговує. Якщо читати Ваші повідомлення, то Ви робите мою ж помилку - гресте усіх у кучу. Якщо ми приїхали до Канади, та виїзжали з під війни, то потрібно вчитися у світу співчуттю і розумінню, що ми не знаємо, що там було. І життя кожному дасть те, на що людина заслуговує, не переймайтесь.
-
а адрес волонтерів на який надсилати лист ? Буду вдячний )
-
Треба заповнити анкету та надіслати на пошту. Але то не дає 100% гарантії заселення
-
Прилітаю 1.03 я зможу скористатись безкоштовним житлом від волонтерів ?
-
Готель маєте на увазі? Не треба повідомляти наперед
-
Я вже виправила повідомлення, вибачаюсь. Бачите основне виправила, а на поодиноких випадках все ще роблю те саме😜
-
Тільки ті ,що того року.
-
100% згоден, що не можна усіх під одну гребінку. Я писав якраз про інше
-
Шукаю, та ще там писали (в якійсь групі), що не всіх селять і якісь категорії в пріоритеті
22 Jan 2023, 08:02
31758/237704
about 3 hours ago