Українська Манітоба
-
Так, потрібно ще додати self-declaration від себе. Ось шаблон
-
Підскажіть збираємось летіти з Польщі через Німеччину в Торонто маємо прострочений безвіз чи пропустять на пересадку?
-
EWA
-
В м. Вінніпег
-
Привіт! Можливо є хтось , хто ще в пошуках житла і був не проти разом орендувати квартиру чи basement, так і економніше і можна знайти хороший варіант, а то само трохи важко, щось хороше знайти
-
Заповнюємо Tax Return через Wealthsimple безкоштовно за 2022 рік. У 2022 році на працювали взагалі у Канаді, але отримали невелику сумму interest income за депозіт (saving account) у Канадському банку. Чи потрібно якось декларувати цю сумму? Нема бажання потім отримати штраф. Дякую
-
Як зустрів вашу маму
-
www.instagram.com/reel/CpArtZ2gOjU/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Друзі підскажіть де написано в офіційних джерелах, що після того, як відпрацював 6 міс і подався на піар від провінції Манітоба, потрібно продовжувати працювати на тому ж місці фултайм?
-
Можна, така сама ситуація
-
Вітаємо, Misha Dobrutskyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
На на ПР, а на номінацію, SWM. Вся інформація є у імміграційному чаті. Тут такі теми не обговорюємо. t.me/uccmb
-
Бачу вже, дякую
-
Там де солдати прапор піднімають
-
На 2 фото зліва прапори
-
А де ви прапор Канади бачити? Я шось сліпий...
-
Доброго дня друзі! Чи є хто розуміє у імміграції ? Дуже потрібна допомога
-
Не встиг собі придбати 😢
-
Як вам нові банкноти в 20 грн. до річниці вторгнення? Особливо мені подобається наявність канадського прапору 🇨🇦 Слава Україні 🇺🇦!!!
-
Цей чат не для імміграції. Я вам вже відповів. Йдіть у наш спец чат t.me/uccmb
22 Jan 2023, 08:02
31844/238254
about a minute ago