Українська Манітоба
-
В той же час українці не мають статусу біженців, а багато змушені ледве зводити кінці з кінцями, працюючи на низькооплачуваних роботах. А цей хлопак отримає фінансову підтримку та доступ до різних програм навчання та підтримки біженців. Чим він кращий від самотніх матерів-українок, які вкалують, щоб прогодувати дітей?
-
До речі, рішення про програму СUAET приймалось з урахуванням позиції українського уряду. Саме тому тільки тимчасове проживання та робота в Канаді. Поки що більшість українців (75-80%) готові повернутись до України, якщо війна завершиться цього року. І вже тільки 50%, якщо наступного року
-
Як на мене тут спрацює закон природного відбору. Хто "сильніший" і пристосованіший, той і залишиться
-
А що, так можна було? 😂 Гумор гумором, але неприємний прецедент можуть створити цим рішенням
-
-
Ці всі спроби підрахувати кількість людей на вчорашньому мітингу чомусь нагадують мені п'єсу Карпенка-Карого "Сто тисяч" 😁
-
Ага, як то кажуть "Дурень думкою багатіє". Як мінімум про роботу та облаштування побуту варто на початку думати. Поживуть з півроку, а там можливо і не треба їм той PR буде.
-
Демократія, шо зробиш 🤷♀️…
-
Та зрозуміла вже, чомусь думала може ще якісь міжнародні фонди… Тепер вже буду знати
-
Повага повагою, а елементарно роботу знайти і побут облаштувати потрібно. Не буду відчитуватися за всіх, але знаю особисто з 5 людей які уже по декілька місяців не можуть будь-яку роботу знайти. Добре, що у когось є запаси грошей із собою, у когось другий із подружжя працевлаштований
-
Ок, got it! 👍
-
Мені здається що подача на PR це далеко не перше питання, яке має хвилювати нькамерсів під час проживання у готелі
-
Ви і я
-
Або ті які поважають закони та податкову систему
-
Хто спонсує цю програму? Тільки виключно Канада?