Українська Манітоба
-
Мені здається що подача на PR це далеко не перше питання, яке має хвилювати нькамерсів під час проживання у готелі
-
Ви і я
-
Або ті які поважають закони та податкову систему
-
Хто спонсує цю програму? Тільки виключно Канада?
-
Чемодан, вокзал, Україна (Європа). Уже бачив по декількох чатах де люди просять на квитки скинутися на дорогу додому. Втім не буду згущувати фарби. Це лише моє суб'єктивне сприйняття. Та і той у кого все більш-менш владналося не буде скаржитися по чатах. Їм просто не до цього
-
Я взагалі напочатках була наївна, бо думала сюди українці ідуть виключно до родичів… так як наприклад до мене приїхали мої рідні… Я була дуже здивована яка кількість людей іде в нікуди…
-
Жесть просто 😳 за що люди живуть? Рано чи пізно гроші які привезли закінчаться…і що далі?
-
Все можливо: бачу ціль не бачу перешкод! Так і треба!
-
Дуже сміливі, знімаю перед Вами шляпу! Молодці! ❤️
-
Народ, ви не повірите, але є люди, які за 6 місяців заробили по 30-40К як контрактри по встановленню вікон або підлоги. Це новоприбулі, англійська нижча середнього. Такої роботи валом і тут, і в Онтаріо. Так, люди не думають про ПР, а про заробляння грошей, бо план максимально заробити за три роки і поїхати в Україну, або на крайній випадок у Польщу.
-
Та ще й без державної підтримки у вигляді підйомних і готелю на місяць. Але тоді такого одночасного напливу ньюкамерів не було. Згадую останню ярмарку вакансій, на столів 15 роботодавців чоловік 500 шукачів роботи. І це тільки в першу годину, що я на особисті очі бачив