Українська Манітоба
-
І то є правда…
-
То я ж і наголошую що це виключно наш досвід. Я не кажу що Канада погана, вона просто інша, комусь комфортно комусь ні.
-
О нєєє, допомоги точно від уряду не було, чи зпрощенноі програми для українців, всі йшли по провінційній програмі як і всі, процес від подачі на номінацію до утримання ПР зайняв 2.5 роки, анкети були паперові, двічі мені їх вертали бо неправильно заповнили🫣, спитати не було в кого, все робила через CIC.ca та application guide, Боже як згадаю😀
-
4 місяці
-
Вам не треба 16 тисяч для аплікації на ПР, якщо ви працюєте на фултайм. Ініціатива на роботі тільки вітається, якщо вона доречна. Ніхто на бенефітах особливо не сидить. Є статистика ))) Певно, ми з вами в різних Канадах живемо )) Однак, цікаво було почути враження
-
-
Зараз дуууже багато ютуберів, думаю вже може почати вести свій канал, а потім така 🤔 блін нема часу!😂
-
Я це розумію, що це дуже короткий термін. Я не сумніваюся що це красива країна з дуже великим потенціалом. Але ми виявили дуже багато того з чим миритися не хочемо, а змінити не можемо. І найголовніше, на деякі процеси не маєш впливу, це мабуть найбільше нервує.
-
Лайви про роботу в лікарні ))