Українська Манітоба
-
так що якщо будете сидіти тихенько і не чмирити русню тут в Канаді то скоро русня почнете качати свої права а ліберальна і толерантна Канада буде русні у цьому допомагати, бо усі ж мають бути рівні і т.д.
-
тільки не розказуйте байки що це не можливо .. можливо ще й як - живий приклад це вагнерівець Мєдвєдєв який воював проти України (згідно міжнародних законів він взагалі найманець) і це чучело спокійненько собі поїхало в Данію де отримує зараз статус біженця
-
бо це може бути дууууже погана практика, коли кацапія програє вся русня яка підтримувала війну або приймала участь у війні (не на ключових посадах) побіжить отримувати всякі статуси біженців по світу .. От уявіть собі що поруч з вами десь в Канаді буде жити той хто приходив вас вбивати в Україну і через якого ви змушені були поїхати з України .. прикольно правда?
-
саме дивно що нема ніякої реакції від українських дипломатів (консулів) в Канаді .. тупо щури сидять і заробляють величезні гроші а не можуть навіть свою морду відкрити і звернутися до агенства імміграції Канади і пояснити що русня це не люди в паршивий скот і що не можна їм давати жодні статуси біженців
-
Я ненавиджу орків,це моя позиція.Треба розуміти що для Канади Українці,парашка,Пакистан,Афганістан,Філіппіни,Індія і т.д. це всі одні країни які подребують допомоги.Наша війна їх хвилює але в призмі їх вигоди.Ви що думаєте українців пустили просто так сюди,без ніякої вигоди для себе.Це політика і вона цинічна,вони зроблять все для процвітання Канади не України.Це не погано і не добре.
-
канадцям потрібна дешева робоча сила у вигляді українців, всі їхні історії про неймовірну підтримку України та українців являються більше самохвальством .. (понтами як кажуть в народі) Даю оцінку не з чиїхось там слів а з власного досвіду тут, все що канадці розповідають про шалену допомогу це в переважній своїй більшості видавання бажаного за дійсне, тобто перебільшення. Так, вони нам нічого не винні, це факт але не треба тоді розказувати як шалено вони всі допомагають українцям, коли насправді дууууже багато канадських підприємств продовжує вести бізнес з кацапами .. це я зараз пишу суто з власного досвіду, з того що сам побачив
-
У вас якийсь істеричний потік. Написано ж, відвідував сестру, коли почалась війна. Так, не дуже справедливо, що в них є підстава для біженства, а в нас ні. Бо за замовчуванням біженство в багатьох країнах включає тільки політичне переслідування, а для біженства від війни потрібні спеціальні закони, що приймаються під конкретні ситуації. А от що точно несправедливо, те що рашинські військові злочинці отримують притулок у західних країнах. От тут взагалі незрозуміло, де наше МЗС.
-
біженець - це той на чию країну напали або де йдуть бойові дії .. кацапи яким боком можуть бути біженцями?
-
слухай «істеричний потік» тобі не подабається що я русню паршивим скотом називаю чи яке саме слово в бік кацапні тобі не сподобалося що ти пишеш про якісь там істеричні потоки?
-
Так вчора тільки цю тему обсуждали, я там вище написала - демократія в Канаді, що тут зробиш 🤷♀️
-
Ще одна маніпуляція. Пишеш про візу і т.д., хоча написано, що він приїхав до повномасштабного вторгнення. Мені все одно як їх називати, просто ти пишеш чого не було. Почитай про політичне біженство і за що його дають. Бо наче як з місяця приїхав.
-
тому що канадці дуже сильно підтримують українців і кричать про це з кожного утюга 😁
-
Ну по-перше він вже був в Канаді як почалось вторгнення, чи було би краще щоб він повернувся і пішов вбивати наших хлопців на фронт? По-друге ми не знаємо його позиції може він не підтримує війну росіі?
-
Слідкуй за своїми словами і поведінкою
-
коли твої права рівняють з правами того хто хоче тебе вбити, знищити твою націю і забрати твій дім - це не демократія !!!
-
ти щось попутав?? .. чи ти думаєш що тягнути мазу за рузьку челядь називаючи мої слова маніпуляцією тобі можна?