Українська Манітоба
-
Ну по-перше він вже був в Канаді як почалось вторгнення, чи було би краще щоб він повернувся і пішов вбивати наших хлопців на фронт? По-друге ми не знаємо його позиції може він не підтримує війну росіі?
-
Слідкуй за своїми словами і поведінкою
-
коли твої права рівняють з правами того хто хоче тебе вбити, знищити твою націю і забрати твій дім - це не демократія !!!
-
ти щось попутав?? .. чи ти думаєш що тягнути мазу за рузьку челядь називаючи мої слова маніпуляцією тобі можна?
-
Але без демократії такої програми напевно і не було, я так собі це бачу… Чи в автократичних державах дуже розвиті гуманітарни програми такі як біженство?
-
Дайте будь ласка посилання, почитаю…
-
Це не про демократію , це про те , що таке біженство(гуманітарна програма) є на справді . Це не про війну . Якщо всі грамодяни країни у однаковій сітуаціі - sorry about that , here is CUAET. А гуманітарна ця програма це про індивідуальну загрозу від влади своєї держави.
-
рот закрий
-
Мм,вайб закінчення фін допомоги і безробіття.
-
якщо гратися в демократію та гуманітарні програми то потихеньку можна дійти до підтримки русні … треба чітко усвідомлювати, що представники ІГІЛ не можуть бути біженцями навіть якщо їм прийшла повістка.
-
в Канаді взагалі дуже багато вати сидить, я був якось зайшов у ФБ у чати Торонто і просто ох*їв від того як рузька челядь собі спокійно функціонує тут .. 👨🏻💻 Просто в Канаді мало що крім соціалки нормально працює .. починаючи з медицини закінчуючи безпекою .. я розумію що тут зараз може налетіти дурачків які будуть кидатися тухлими яйцями і писати що це маніпуляції, але я висловлюю свою думку на основі того що бачив чи бачу, що спробував. Медицина тут взагалі ДНО, саме справжнісіньке ДНО 😁 .. тут ти можеш забути про такі речі як облслідуватися для профілактики, тут поки ти не будеш здихати тебе не будуть лікувати, і то ще мусиш будеш сидіти в черзі 😁😁 Безпеки тут взагалі ніякої нема, тут діє принцип реагування по факту а не упередження, тобто поки тебе не будуть справді вбивати до тебе ніхто не приїде .. але якщо ти вздумаєш захищатися від нападника і недай Бог його пораниш то ти сядеш)) Тут багато кумедних речей, від монеток якими треба платити в автобусі до автовідповідачів на стаціонарних телефонах 😁 .. в канадців забрати американський apple і все фініш .. тут буде 1974 рік))
-
Я такого не казав , який висновок ви зробили то вже ваша заслуга . Українці не біжінці у Канаді по програмі куает. Біженці не мають права покидати країну в тем паче повертатися до дому . Я нікого не підштовхую до будь яких висновків ,просто кажу як працюють речі , дізнався сьогодні це сам . Та після цього в мене нема питань щодо гуманітарної програми .
-
Та ну,потішна істеричка😂
-
100% .. Канаду навіть рівняти неможливо з Україною, Канада сильно відстала як в технічному та і в інших планах - якщо б не війна, більшість і далі б думали що Канада це друге США
-
це не політики а речі які напряму стосуються Канади та життя в Канаді .. якщо не звертати увагу на це і казати що я аполітичний, то це давати свою мовчазну згоду