Українська Манітоба
-
це не політики а речі які напряму стосуються Канади та життя в Канаді .. якщо не звертати увагу на це і казати що я аполітичний, то це давати свою мовчазну згоду
-
Пост не можу знайти , може пізніше . Розмова була пре те, щоб застерегти українців , яки хочуть податися саме на цю гуманітарну програму . Тому що у кейсі якщо в країні війна і всі громадяни в однаковий загрозі , то скоріш всього це буде відмова , і треба буде повертатися до дому.
-
а хто ж ти?)) .. адвокат русні чи просто дурник?)) просто хочу зрозуміти логіку твою, що саме тебе так зачепило .. ти образився на те що про русню погано написав?
-
Скажу навіть більше, навіть після нападу, повністю зафіксованого на відео, поліція на виклик не приїхала. А коли самі у відділ прийшли - десять разів запитували, при чому запитували офіційно, з ввімкненю нагрудною камерою під протокол, чи реально ми хочемо написати заяву. І навіть подивившись відео, де чоловік кидається, вибиває телефон з рук, потім хапає чужий телефон з полу сідає в авто і намагається втекти, а потім той телефон кидає в клумбу і майже збиваючи велосипед втікає - вони кажуть ну тут начебто ніхто не постраждав, і навряд шось буде. І ось за 4 місяці, за два рази коли я приходив спілкуватися знову у департамент, і ще за три дзвінки - нічого. Хоча є адреса проживання цього нападника, є його данні, все є. Поліція поклала болт. Нікчемна робота. Як на виклик до обісцяного бомжа їхати, то 4 авто їде. А як щось вкрадуть, чи напад - нічого не роблять. То з власного досвіду, місто Торонто.
-
Шо?
-
твоя мама)
-
ти з фронту зараз пишеш вояка? 🤣🤣🤣 .. добре що знаходиш час між боями відписувати у чаті Вінніпегу
-
ти реально дурачок чи звідки?)) .. з чого ти взяв що хтось «скиглить»?)) .. чи ти настільки тупий що не розумієш якщо речі називають своїми іменами це називають власним досвідом або отриманим фактом. Що з написаного мною ти можеш оспорити або довести протилежне? .. нічого?)
-
Нашо ти з двох аккаунтів пишеш і вдаєш що ви різні люди?
-
Це ти на кожен джоб еплай чуєш,да?
-
твоя думка дуже важлива для нас, ми обов’язково тобі зателефонуємо
-
Ну от, ще один факт, що ніякої системи безпеки тут в Канаді не існує. Те що поліція тут бездіє, це вже чув від багатьох, починаючи що в когось щось вкрали з машини .. закінчуючи тим що людей просто збивали на пішохідних переходах
-
За образи,почитай своє ж повідомлення
-
так малороси працюють