Українська Манітоба
-
Звичайно все треба вказувати правдиву інформацію, ми тут всі чемні платникі податків😀
-
Ось це в 2021 році в нас в Брендоні було таке, нетреба було нікуди їхати😉
-
Зазвичай майстри не "допомогають". Майстри виконують роботу від початку до кінця. Тому що кожен має займатися своїми справами, як то : - будівельник - будувати; - пламбер - робити сантехніку; - автомеханік - ремонтувати авто; Інакше буде повне безладдя :) Цінуйте свій час, та час людей, яки що роблять свою роботу. Коли їдеш в гараж до свого drinking buddy, це зовсім інша справа, проте й очікування від такого визіту відповідні 🍺🍔🍟🍺 Як що потрібен ремонт кузова, то це до Олега +12049799444 Як що по ходовой, то це до Ростіка 2049790404 Обидва мають шопи в Core Area (самісенький центр міста ) Пам'ятайте, це бізнес.
-
А я тут і побачила)
-
Не сильне, але з’явилось Через затягнуті хмари.
-
140?
-
Хмарно завтра знову. Та і та дурна дорога до того парку через ті автобани … я трохи посивіла мені здається в момент коли знак задом наперед побачила. Добре що машин не було😑
-
Треба написати, чим ти займався у школі? Якісь трудові роботи, волонтерська діяльність. Взагалі, яку участь приймав у житті школи колись та зараз. Мій син так і вказував. Якщо ти навчаєшся у школі, підійди до свого Канселору, вони мають зразок резюме, чи направлять тебе до людини, яка тобі допоможе його написати. Успіхів.