Українська Манітоба
-
змушений підтвердити, я вже став водієм трака і тут відношення жахливе, все як автор пише, повільно, ледащо, безініціативно. низької якості( я порівнюю з якістю послуг у місті Львів) і теж є 2є дітей. Постійно думаю що робити, як буде краще для сім'ї. Постійно є думка лише як залізти у бюджетну структуру, бо вони тут ну такі повільні. люба структура. пошта, ремонти, будівельники, дозволятори. Заради дітей працюємо.
-
Добрий день усім! Ми з дружиною прилітаємо у Торонто до першого терміналу і з Торонто вже до Вінніпегу. Скажіть, будь ласка, куди там треба йти, де шукати тих людей в кого оформлюється ворк перміт у аеропорту Торонто?
-
Розумний !🤓😂 Тепер хоч відпале питання як зробити CRA аккаунт без подачі першої деклараці…
-
То вам 18
-
Згідно букви закону, треба 10 тисяч на основного заявника показати і по 2 на кожного члена родини. Є кілька прецедентів де просто виписку требували і все. Але то не закономірность, у більшості випадків вимагають гроші показувати.
-
Доброго дня спільното, можливо хтось працює у сфері покраски металоконструкцій або піскоструїить. Можливо на вашому підприємстві є вільні вакансії поділіться будьласка в особисті. Шукаю роботу для батька, англійська в нього погана але роботу знає дуже добре ( більше 6 років досвіду в покрасуватися та в піскоструйстві)
-
Файно)
-
А ви чим займаєтесь?)
-
Ми точно в різних Канадах живемо. В мене на усіх роботах - ініціатива тільки вітається, всі роблять все за принципом "спершу якісно, а потім швидко", бо поспішиш - людей насмішиш. тільки що мав дзвінок з CRА: все було дуже оперативно. Мені зареєстрували пейрол акаунт на мою компанію за кілька хвилин. Моментально
-
#sublet Усім привіт, здається в саблет 2 Bad 2 Bath Apartmen. В ідеалі з 15 березня, так як хочемо переїхати на іншу квартиру, ближче до роботи. 1755 Henderson Hwy. Будинок 2022 року, ми перші орендарі цієї квартири. Світла та затишна квартира з великим балконом та грилем (балкон на всю довжину квартири близько 9м). Дві окремі спальні та дві повноцінні ванні кімнати. Велика вітальня, панорамні вікна з чудовим видом. Будинок тихий, з хорошими сусідами 1599 CAD + Hydro. Пральна машинка та сушка в квартирі. У пішій доступності (2-3хв) автобусна зупинка, торговий центр Mcivor mall (NoFrills, Rexall). (5-10хв) Dollorama, Safeway, CIBC, McDonalds Фото можна подивитися на сайті компанії. Якщо когось зацікавть, можу зробити фото теперішньої обстановки в квартирі😊 globepm.ca/apartment/nk-flats/