Українська Манітоба
-
Файно)
-
А ви чим займаєтесь?)
-
Ми точно в різних Канадах живемо. В мене на усіх роботах - ініціатива тільки вітається, всі роблять все за принципом "спершу якісно, а потім швидко", бо поспішиш - людей насмішиш. тільки що мав дзвінок з CRА: все було дуже оперативно. Мені зареєстрували пейрол акаунт на мою компанію за кілька хвилин. Моментально
-
#sublet Усім привіт, здається в саблет 2 Bad 2 Bath Apartmen. В ідеалі з 15 березня, так як хочемо переїхати на іншу квартиру, ближче до роботи. 1755 Henderson Hwy. Будинок 2022 року, ми перші орендарі цієї квартири. Світла та затишна квартира з великим балконом та грилем (балкон на всю довжину квартири близько 9м). Дві окремі спальні та дві повноцінні ванні кімнати. Велика вітальня, панорамні вікна з чудовим видом. Будинок тихий, з хорошими сусідами 1599 CAD + Hydro. Пральна машинка та сушка в квартирі. У пішій доступності (2-3хв) автобусна зупинка, торговий центр Mcivor mall (NoFrills, Rexall). (5-10хв) Dollorama, Safeway, CIBC, McDonalds Фото можна подивитися на сайті компанії. Якщо когось зацікавть, можу зробити фото теперішньої обстановки в квартирі😊 globepm.ca/apartment/nk-flats/
-
ну ми з вами на різних орбітах, я на самому дні, приїхав щойно, бомжара по факту пів року тому був. у вас же все настроєно, вибрано краще із доступного. Пишу як є. ось що побачив за пів року. На волонтерів не кочу бочку, всі молодці. відгук про буденні підключення договори, робочий процес, походи в лікареньку тощо)
-
Чому ви себе так не любите? Чому наші люди думають що вони на самому дні? Ті хто приїхали 5-10-15 років назад так само починали все з нуля, вчили мову до кращого рівня, йшли вчитися, шукали роботу кращу, починали з простих робіт: стройка, завод, ферма тощо… Тут нікому на голову не падає… Все приходить з часом… Не подобається вам робота ваша? Це прекрасна мотивація шукати кращу… Треба починати з себе, цінувати що маєте і свою енергію направляти в правильне русло…в мову, в мотивацію, шукати кращої долі…
-
я не шукаю нічо, от через рік два теж буду як сир у маслі, поки що терплю як всі і пишу про це. чого вам то муляє?) Щоп люди бачили, що старт важкий тут а не такий як у відеоблогерів. І це у мене не важкий старт, є ті кому ще важче. Ось написав і мені стало легше, комусь може поможе прийняти рішення... А я продовжую працювати.
-
Ми літом будемо продавати форт ескейп 160 тисяч пробігу