Українська Манітоба
-
ну ми з вами на різних орбітах, я на самому дні, приїхав щойно, бомжара по факту пів року тому був. у вас же все настроєно, вибрано краще із доступного. Пишу як є. ось що побачив за пів року. На волонтерів не кочу бочку, всі молодці. відгук про буденні підключення договори, робочий процес, походи в лікареньку тощо)
-
Чому ви себе так не любите? Чому наші люди думають що вони на самому дні? Ті хто приїхали 5-10-15 років назад так само починали все з нуля, вчили мову до кращого рівня, йшли вчитися, шукали роботу кращу, починали з простих робіт: стройка, завод, ферма тощо… Тут нікому на голову не падає… Все приходить з часом… Не подобається вам робота ваша? Це прекрасна мотивація шукати кращу… Треба починати з себе, цінувати що маєте і свою енергію направляти в правильне русло…в мову, в мотивацію, шукати кращої долі…
-
я не шукаю нічо, от через рік два теж буду як сир у маслі, поки що терплю як всі і пишу про це. чого вам то муляє?) Щоп люди бачили, що старт важкий тут а не такий як у відеоблогерів. І це у мене не важкий старт, є ті кому ще важче. Ось написав і мені стало легше, комусь може поможе прийняти рішення... А я продовжую працювати.
-
Ми літом будемо продавати форт ескейп 160 тисяч пробігу
-
А ми будемо міняти країну тому що нам захолодно( В Британській колумбії задорого, а тут захолодно 😔
-
Але дуже дуже сумно залишати канаду, бо через 9 місяців перебування прям полюбили багато речей тут
-
А ви не знаете чи можна приїхати взяти гроші 3к на дорослого и по 1.5к на 3 дітей, і вернутися в Німеччину?
-
Робота позволяє шукати своє місце по всьому світу. Але не позволяє купиии в майбутньому дім там де хочемо( Я б залюбки жила в Ванкувері. Взагалі вважаю що так повинен виглядати рай😍. Але шлях, який прибилизно чекатиме нас до життя там дуже важкий(